dimecres, 19 de desembre del 2007

PERÒ TU QUE T'HAS CREGUT, XAVAL!

Ara va en Mas, l'Arturet, i ens dóna una lliçó de racisme.... de racisme ecspanyol, és clar. Segons ens diu aquesta llumenera clenxada, per assolir la independència, cal el 60% o el 66.6% dels vots dels catalans! Visca la democràcia! I la igualtat entre els ciutadans! Segons aquest far del país, el vot d'un ecspanyol de merda ("xenòfob, xenòfob!", ja sento que m'escridassa l'altre gamarús), val el doble, EL DOBLE!, que el vot d'un independentista.

Es pot ser més imbècil? Es pot ser més cretí? Difícilment.

Continuem. La lògica (lògica?) de la reflexió és que la independència crea divisió en la societat catalana... Bé i l'ocupació ecspanyola es veu que crea una unitat i una cohesió de collons, no? Una unitat, naturalment, entre els que donen pel cul i els que entomen, s'entén, és clar!

I després en Ridao va i diu que CiU i ERC són les dues úniques opcions catalanistes... I UN BÉ NEGRE! Ja és hora de dir amb veu alta i forta ADÉU ECSPANYA! BON VENT I DE CUL! que diria el poeta...

Però sent optimistes i veient el got mig ple, podem dir que el pallasso Mas, per primera vegada ha establert un xifra per la independència, encara que sigui superior a la de Montenegro (55%). És un primer pas. Ara, nen, només cal que aprenguis unes quantes lliçons de democràcia i comprenguis que els ciutadans, sigui ecspanyols de merda o independentistes, tenen un vot cadascun, i que la democràcia és el 50%+1. T'ho torno a repetir, o no cal?

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Amb aquesta lògica, se li pot proposar de fer un referendum amb la pregunta: Voleu continuar essent espanyols? I si no es guanya per 2/3 parts, doncs ja tenim independència.

Salut, independència i lògica inversa!

19 de desembre del 2007, a les 14:24:00 CET  
Anonymous Anònim said...

L'Arturo Mas, ¿porqué no te callas?valdria més que callés, perquè la seva Casa Gran del Catalanisme ha nascut amb aluminosi als fonaments i als pilars i està a punt d'esfondrar-se. No sé si passarà del març de 2008 però si és per mi ja preparo l'excavadora per fer l'enderroc.
Amb aquesta lògica la Constitució Ecspanyola de merda tampoc és vàlida, oi? els ecspanyols van dir SI, per més de 2/3?
I el seu Estafut rebaixat segur que tampoc, oi?
Jo proposo que Convergència faci un referèndum a ca seua a veure si foten fora a l'Arturo si no passa de les 2/3 parts de vots a favor també!!

22 de desembre del 2007, a les 19:51:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home