divendres, 22 de febrer del 2008

ARA JA SABEM QUÈ PASSARÀ...





Aquest vídeo mostra dues dones sèrbies assaltant diverses botigues de roba, en mig del desgavell generat per la frustració expansionista sèrbia. L'assalt a diverses ambaixades per part de la xurma feixista a Belgrad, naturalment ha estat aprofitat pels espavilats i les espavilades per saquejar botigues i anar de rebaixes.

Des d'un punt de vista català, el vídeo té molt d'interès, perquè ens indica, més enllà de totes les amenaces i pressions que escupen els ecspanyols, entorn al recurs a l'exèrcit, la guàrdia civil o la legió, si ens atrevim a donar el pas, què és el que realment passarà. Enfront l'orgull i la dignitat de la Llibertat conquerida per part dels ciutadans catalans, hi haurà un nou espoli, aquest no fiscal, sinó més aviat kinki, cutre i caspós, dels ecspanyols robant a altres ecspanyols, ja que no podran robar més els catalans.

It's a Wonderful World!

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Blogger Salvador Molins, BIC-CA said...

BIC 1039. Abstenció i Abstentzioa, un clam de ruptura independentista!
smolins9 | esborrar | divendres, 22 de febrer de 2008 | 14:57h
Acomiadem als mals professionals de la política! Que sàpiguen el pa que s'hi dóna!

Els polítics catalans que es presenten a les eleccions colonials espanyoles del 9 de març del 2008 volen vendre'ns subjugació a l'estat espanyol, tal vegada no en són conscients, però és el que ens ofereixen. Per altra banda han demostrar endebades no tenir ni esma ni esperit de defensa dels interessos de Catalunya. Avui a 2008 no tenim partits ni polítics ben situats que no creguin en el sinistre pes del destí pròpi de les millors tragèdies gregues caient com una pesada llosa sobre Catalunya. Tots estan inbuïts del convenciment que no s'hi pot fer res! tots són uns vençuts incapaços de plantar batalla, tots, ... només són capaços de fer el paper del trist esclau provincià.

Aquest no és pas el projecte de país dels independentistes catalans convençuts i no vençuts, de tants i tants catalans que serven viu l'esperit de la seva pàtria -la meva pàtria-.

Per tant, per a mi i per a molta gent, aquests polítics que fa temps reposen els seus culs al Parlament Colonial de Catalunya són uns mals representants, uns mals venedors, uns mals coneixedors de la llibertat personal i nacional de la gent del nostre Poble ...

No vull comprar el seu projecte submís, mesell i trist!

Jo treballo amb molts homes i dones de Catalunya per l'assoliment d'un país lliure i sobirà i sols votaré aquells polítics que el defensin en el seu moment oportú.

Abstenció a Catalunya i en el cas d'Euskadi "Abstentzioa" esdevé un clam independentista i de ruptura amb Espanya i amb tots els que encara es refien d'Espanya.

Fot-li castanya a aquest estat dictatorial! fot-li casatanya a aquesta mentida institucionalitzada! ... Bon cop de falç! Bon cop d'abstenció! Despedim als mals professionals de la política! Que sàpiguen el pa que s'hi dóna!

Abstenció! Abstentzioa! abstenció!

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)

22 de febrer del 2008, a les 19:57:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home