dilluns, 18 de febrer del 2008

JORDI BASTÉ, ETS UN MAMARRATXO!

Com que no hi ha cap risc que aquest humil bloc surti a la secció dels bloggies, del programa d'en Jordi Basté pel matí a RAC1, entre d'altres raons, perquè només trien que cutrades, he de dir que l'esmentat periodista és un autèntic mamarratxo.

I ho és perquè avui no se li ha acudit res més, després d'un cap de setmana de joia, alegria, felicitat i esperança, no se li acut res més, repeteixo, que posar un Semàfor Vermell, a la portaveu del Govern Basc, Miren Azkarate (foto), per haver afirmat que Kosova és exemple de com es resolen els problemes

Una declaració plena de sentit comú, per altra banda, i que contrasta amb l'indigne silenci del govern del Tio Pepe.

Mira Basté, si t'agrada posar semàfors vermells, te'ls claves al cul. 

I en tot cas, dedica't al periodisme esportiu, que de política i, sobretot de dignitat nacional, no tens ni punyetera idea. 

Mira que hi havia gent a qui donar-li el puto semàfor!, i vas tu i com un autèntic passerell,  fas la gracieta.


Au, vés a cagar!

Mamarratxo!

Etiquetes de comentaris: ,

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

Impagable el comentari de Joan Barril al Periódico. Segons ell Kosovo és un país de TBO. Quants nervis que hi han entre els sociates!

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=484165&idseccio_PK=1006

18 de febrer del 2008, a les 22:39:00 CET  
Blogger Unknown said...

Dius "després d'un cap de setmana de joia, alegria, felicitat i esperança" però per en Basté ha sigut trist i està emprenyat. Jo comparteixo l'alegria dels Kosovars, ballant agafats de les mans i en rotllana, somrients i amb una cara d'alegria que pagaven i m'han fet emocionar i tot (Ja m'hi veia!). Per un moment m'han fet pensar en les sardanes -coincidència???- encara que aquí ja ni les ballem. I la música d'un estil que en diria turc, però no ho sé perquè en sóc un complet ignorant, semblava que la toquessin amb les gralles d'allà!

19 de febrer del 2008, a les 0:06:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Tu si que ets un mamarratxo. Idiota. Assebente-te'n de les coses abans d'escriure, gilipollas. El Basté llegeix els semafors que posa La Vanguardia. El Basté és més catalanista que tu i fa anys que s'hi juga les cames: amb les seleccions esportives catalanes, politicament. Tu sí que ets un mamarratxo, somines inculte

Joan de VIC

24 de febrer del 2008, a les 12:58:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Joan de Vic,

Abans d'insultar aprèn a escriure sense faltes. I la propera vegada que t'adrecis a mi, fes-me el favor de tractar-me de Dr. Sort. Que encara hi ha classes (de mamarratxos... i d'idiotes).

24 de febrer del 2008, a les 21:43:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Em sembla que la questió no és qui es més catalanista o qui te els collons més grossos. Jo també odio al putu Basté. Es un gilipolles amb ansies de protagonisme, al seu programa i als dels demés. Quan surt al programa de TV3 de l'Om fa tot el que pot per destacar per sobre dels demés. És un maleducat, fot ulls de boig...ho te tot. Basté, sisplau, no ensenyis tant les dentetes que sembles un putu conill. No el suporto. Fa comentaris sobre el tema dels judicis als criminals franquistes propers al PP, en la línea de "hem d'oblidar" ell i altres colaboradors seus. Però això no es d'extranyar ja que treballa pel compte Godó, i l'opinió dels servs del compte va per aquesta línea. Està clar que aquesta gent saben a quian Espanya pertanyen i no es a la que va pedre la guerra civil. No m'extranya que vulguin oblidar i els foti tant que els recordin el que van fer, perque hi ha una Catalunya que van ser col.laboradors i ara son de CIU i fins i tot d'ERC i van de catalanistes. Son més falsos que Judes.
Basté, no tens cap gràcia, no tens enginy, i sisplau, no obris tant els ulls ni ensenyis més les dentetes.

PD. disculpeu-me si em trobeu faltes d'ortografía, potser les tinc.

27 de novembre del 2008, a les 20:45:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Per cert, el Joan Barril la va cagar i a fons en un article que va escriure sobre mitología, vàrem enviar una carta a El Periódico dient-li on s'havía equivocat, i era gros, i no ho van publicar mai. El putu Barrilete es un endollat que no te vergonya, i EL PEeriódico tampoc, per ser tant falsos.

27 de novembre del 2008, a les 20:47:00 CET  
Anonymous Anònim said...

uala, quanta bilis, què no folleu?

15 de març del 2009, a les 1:20:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Veig que hi ha molta rabia per en Basté, a mi m'agrada moltisim

20 d’abril del 2009, a les 14:56:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

El Basté és un subnormal. Sigues indulgent amb ell

26 d’abril del 2009, a les 15:55:00 CEST  
Blogger Francesc Puigcarbó said...

els semafors no els posa en Basté, sinó la Vanguardia o altres diaris, i l'insult és la pitjor manera de replicar a una persona, atès desqualifica automàticament a quil insulta. L'ironia i la desqualificació intel·ligent resulten més, però per aixó s'ha de tenir ironia i intel·ligència i molt em temo que a qui li adreço (tard) el missatge n'està molt mancat d'ambdues. Ah! i no signo com anònim-.

7 de juliol del 2009, a les 13:55:00 CEST  
Anonymous J.Vinyals said...

La veritat és que com a periodista no m'agrada el Sr. Basté, és una mica babós -llepaculs podríem dir-ne-, sembla que qualsevol convidat que tingui sigui el seu millor amic. Tampoc m'agrada l'Elisenda camps, té aquell tó soberbi que no suporto amb molta de la gent que la truca. Els quals l'estan ajudant a fer el seu programa!

Bé, fora el suc de bilis, crec que a RAC1 fan una molt bona feina, però com a tot arreu hi ha gent que et pot agradar més o menys, personalment m'identifico amb aquesta ràdio.

16 d’abril del 2010, a les 10:56:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home