dilluns, 18 de febrer del 2008

ECSPANYA, UN TIGRE DE PAPER

L'enorme, el colossal ridícul que està fent Ecspanya amb la seva negativa a reconèixer la Independència de Kosova, només és indicació d'un cosa: la seva fragilitat, l
a seva feblesa com a Estat. És un autèntic Tigre de Paper. Gràcies, mil gràcies per aquest exemple fefaent de què sou uns indocumentats, de què en el món no pinteu res. Gràcies, mil gràcies a la globalització, que ha fet possible acabar amb el tradicional aïllacionis
me que sempre havien practicat els successius governs ecspanyols... i que ara no poden.



Heu quedat retratats. Sou uns nyicris. No sou res. Esteu en la darrera etapa de la vostra agonia. Que el Regne Unit i França, - França!-, que tenen conflictes nacionals iguals que l'estat ecspanyol. no hagin dubtat en quina posició prendre, mentre que vosaltres, autèntica xurma, deixalla, detritus, morralla i fins i tot merda, us cagueu en les calces. Sou uns bocagrosses. Repeteixo, no sou res. D'esquerres o de dretes, no hi ha res que s'assembli més a un ecspanyol de dretes que un ecspanyol d'esquerres. Ara ha quedat palmàriament palès. 


Quin ridícul, quin solemne ridícul. Gràcies, Ecspanya, mil gràcies, perquè heu donat un cop de mà sense precedents a la Lluita per la Independència de Catalunya. Mal m'estar dir-ho, però sempre he pensat que els ecspanyols, més que un obstacle, seran un multiplicadors d'indepedentistes. Una autèntica màquina de patriotes, vaja. Catalans i catalanes, per suposat.

Sou un simple Tigre de Paper, o ni tan sols això. Un gatet, mixo, mixo, mixo. Sou realment patètics. Quin fart de riure!

Repeteixo. Gràcies, moltes gràcies. Ens heu donat tot un exemple. 

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sense cap dubte que SI. Espanya ha fet la ridiculesa amb tot això, però això no vol dir que siguin estupits, l'únic que vol dir és que estan molt més insegurs amb la unitat d'Espanya que Regne Unit o França.

Ara bé, és molt possible que amb aquesta lliçó d'avui, facin tot l'impossible perquè arribi a un moment que Euskadi i Catalunya facin el referèndum i el guanyin.
Si fóssim intel·ligents els sobiranistes hauríem d'aprofitar la ocasió per fer pedagogia tant a casa com a l'estranger per la nostra independència.

I també preparar-nos per el contraatac d'Espanya que arran d'això segur que sortirà. Si no som capaços de donar les respostes adequades potser si que no en treure'm res de bo d'aquesta errada i ridícul d'Espanya.

18 de febrer del 2008, a les 21:07:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Manel,

Totalment d'acord, company.

18 de febrer del 2008, a les 21:58:00 CET  
Blogger kapde said...

Més que un tigre de paper és un drac de cartró. Com magníficament relata el poema "El drac de St. Llorenç del Munt" de Miquel desclot.

Salut i força!

18 de febrer del 2008, a les 23:38:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Sí, tens tota la raó, però no subestimis l'enemic. Els ecspanyols no són tontos, fa 300 anys que els tenim aquí i això vol dir alguna cosa. Pensa que reaccionaran com puguin, s'unirà PP i PSOE si és que no ho han fet ja, per fotre'ns a tots, catalans i bascos i ho faran perquè els hi va el pa. Em sembla que aquests propers anys seran d'un desenvolupament d'acció-reacció apassionants entre Catalunya, el País Basc i el poder de l'Estat. La guerra freda s'endurirà i potser serà beneficiós per obrir els ulls dels vertaders patriotes catalans.

18 de febrer del 2008, a les 23:52:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home