dimarts, 19 de febrer del 2008

CUNí: TAMBÉ ES POT SER PERIODISTA I DIR IMBECIL.LITATS

Si en un post anterior, rajava d'en Basté, ara toca el torn de la gran prima donna de l'univers mediàtic català, en Josep Cuní, alies la Conilla. Com es pot veure en aquest vídeo, patètic i repugnant, ara es treu del barret que es pot ser feixista i dur l'estelada.

Per acabar-ho d'adobar, el palmero Antoni Puigverd, torna amb la cançoneta del suposat feixisme dels Germans Badia, mite extès durant dècades pel PSUC, i que tota aquesta gentussa té per veritat oficial.

Però què passa en el món mediàtic català? En Basté, en Cuní, l'estaquirot d'en Joan Barril, fent la gracieta de comparar Kosovo amb el Tintin. Ara només falta que en Bassas, el llepa-culs-i-vores oficial, en digui una, de grossa. I la Mònica Terribes... també s'apuntarà al carro de les deixalles?

Què nois, que teniu por que el comissari Ferran us talli el coll, en el cas de la pública, o el Juliana de torn, en el cas de la privada? O és que féu punts... per si guanya el PP?

I, per contra, ni una paraula sobre l'increment del terrorisme ecspanyol al País Valencià, oi? L'altre dia van marcar-li una creu gammada a un xicot a Castelló. Heu dit alguna cosa al respecte, fills de la gran xxxx? Calleu com el que sou. No us mereixeu res.

A veure si queda clar: el PP és un partit feixista que en qualsevol altre lloc del món ja estaria il.legalitzat. Ningú no se'n recorda de les declaracions del Mayor Oreja sobre el franquisme? Una cosa semblant a Alemanya o Itàlia serien impensables!

Que té 10 milions de vots? I què? També el partit nazi alemany en tenia molts més i no per això deixava de ser nazi.

Cuní, sàpigues que les teves paridetes queden gravades. Et recomano que tornis a reciclar-te als Estats Units, o que t'apuntis a una ràdio gusana de Florida. Abans que algú no pensi en cuinar-te amb peres (foto).

Etiquetes de comentaris: , , , ,

3 Comments:

Blogger Josep Castany said...

Quanta raó que tens !!
Avui lo d'en Cuní i lo d'en Puigverd ha estat per a vomitar.
És clar que d'un filosociata com en Cuní que va de moderador independent i un indigent mental de l'status quo com en Puigverd no es pot esperar més.
Josep Castany
Catalunya Acció

19 de febrer del 2008, a les 16:36:00 CET  
Blogger Salvador said...

Increïble. Què s'havia pres el Cuní?

19 de febrer del 2008, a les 20:25:00 CET  
Blogger bacus said...

són nacionals i socialistes és a dir uns nazis no hi ha interpretació possible.

La senyora nadal és una diputada i té tot el dret a parlar. Si no els hi agrada que és fumin un porru o es fotin una palla mental llegin das Kapital.

20 de febrer del 2008, a les 14:07:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home