dimecres, 17 de desembre del 2008

EL GRAN FRACÀS DE PUIGCERCÓS

Ja torno a tenir connexió domèstica... però aquest post l'escric des de la Facultat, perquè no puc esperar a arribar a casa. Els dits se'm disparen... Tinc mono de bloc!

I és que aquestes tres setmanes sense connexió han estat molt dures. Tinc molts temes pendents per escriure i fins i tot he de reprimir els meus instints quasi diria que assassins, perquè ja hem superat de llarg la prima línia vermella de la dignitat i la decència.

Però no puc estar-me d'escriure aquest post. I bàsicament per dir una cosa. En Puigcercós i la seva estratègia de catalanitzar el PSC ha estat un fracàs sorollós de conseqüències funestes. Cal demanar-li que plegui? Tot i que no servirà de res, ho faig ni que sigui d'esma. Puigcercós plega. Vés-te'n a casa, o al PSOE, però deixa de tocar el que no sona. Has fracassat, nano.

Si ja sé que em direu que no serveix de res. Encara queden uns quants mesos per cobrar, abans que el tio Pepe se'ls carregui i els foti fora del govern com abans ho va fer en Maragall. Però ells , fidels al seu instint de gos, continuaran llepant-los les mans, els peus i si s'escau el cul i les vores.

Els sociates han demostrat, per enèssima vegada, que són uns fidels servidors d'Ecspanya i que no hi ha res que els importi més que Madrit. No són catalans, són ecspanyols, fidels esclaus de La Moncloa i de Ferraz. No se'ls ha de deixar respirar.

Per això és tan greu la responsabilitat de Puigcercós, de Carod i del Clan dels Calabresos. Estan donant aire als enemics de Catalunya. Cal matxacar-los sense cap mena de contemplació. Els hem d'esclafar com a escarabats.

Ara hi ha el perill que en Mas accepti el pacte de Puigcercós a les europees. D'aquesta manera, Puigcercós evitaria el que hauria de ser inevitable: que una ERC es presentés en solitari a les properes eleccions i rebés una patacada històrica, una més -i en van... Per això fa mans i mànigues per amagar les sigles d'ERC en una autèntica sopa de lletres! Fixeu-vos si deu d'estar desesperat que fins i tot demana ajuda a aquells que odia a mort, és a dir a CiU -odi totalment correspost, per altra banda.

El perill és que a Mas ja l'interessa una ERC en mans d'aquests miserables, pensa que és una garantia per apoderar-se dels 350.000 independentistes que hem deixat de votar ERC. Dit d'una altra manera, res li faria més mal a CiU que Puigcercós plegués i fos substituït per en Carretero. Una ERC amb Carretero al capdavant seria una garantia d'una debacle per a CiU, òbviament.

Per això l'interessa que Puigcercós continuï al capdavant d'una ERC cada cop més en quadre, però controlada amb mà de ferro pels seus acòlits.

Naturalment, si Mas fos independentista (ets independentista, Mas?), posaria els interessos del país per damunt dels seus interessos personals, i deixaria caure en Puigcercós, per tal que ERC recuperés i assolís -i no ho dic en conya- el milió de vots -sí 1.000.000 de vots- que no fa tants anys tenia al seu abast, i que a hores d'ara té a anys llum.

Amb 1 milió de vots d'ERC, més 1,3 milions de vots de CiU, més els vots que caurien dels covards que normalment sempre voten els partits guanyadors -i que fins ara sempre beneficien als sociates, però que arribat el cas ens beneficiarien als independentistes-, estic segur que arribaríem als 2,5 milions de vots necessaris per desenvolupar un procés independentista i aconseguir la nostra tan necessària llibertat.

Ara més que mai, cal continuar la lluita. No hi ha d'haver lloc al desànim. Estem a punt de trencar l'espinada d'Ecspanya. La victòria és al nostre abast i amb ella la glòria... i l'homenatge a totes les generacions de catalans i catalanes que en els darrers 300 anys s'han jugat la vida i molts l'han perduda per la nostra Pàtria. Els ho devem a ells i perquè volem que els nostres fills i els fills dels nostres fills, mai més siguin esclaus d'Ecspanya!

(Per cert, aquesta nit aniré al sopar amb en López Tena al Via Fora de Sants. Sense cap mena de dubte serà una bona oportunitat per reflexionar sobre tot plegat).


Etiquetes de comentaris: , ,

5 Comments:

Blogger Dies de fúria said...

bon post, amic Sort, veig que has tornat amb tota la força i contundència que et caracteritza!

És tal com dius. És de judici sumaríssim, el que han fet.

Bé, aquesta nit ens veiem, amb alguns BAT BLOCS més al sopar del López Tena.

17 de desembre del 2008, a les 17:02:00 CET  
Anonymous Anònim said...

No sé com fas els números. Desenganya't, els electorats de CiU i Esquerra, o voten un partit, ho voten l'altre. No poden votar dues vegades.

17 de desembre del 2008, a les 17:37:00 CET  
Anonymous Anònim said...

CiU no es deixará entabanar per ERC. La maniobra de'n Puigcercós, és massa grollera, a més, el PSOE els ha tornat a deixar amb el cul a l'aire per enéssima vegada i ells com si res. Ja saben que estan acabats, ara es tracta de recollir els ùltims rèdits, les ùltimes 40 monedes de la traició.

Ja ni tant sols els resta el recurs de dir que trian PSC perque és igual que CiU. En Zapatero ja els hi ha deixat clar: "nosaltres som el PSC"...palmaria sentència.

A CiU no li cal ni tant sols fer d'oposició, el tripartit PSOEmontillista se la fa a si mateix.

Que vagin sols, amb el PSOE o amb qui vulguin, només espero dels meus conciutadans que a tota aquesta patuleia els donem una bona revolcada. S'ho mereixen i en tenim la ocasió. No la desaprofitem.

Cordialment.

18 de desembre del 2008, a les 14:28:00 CET  
Blogger Alexandre Pineda i Fortuny said...

Josep, amb tu!

18 de desembre del 2008, a les 17:50:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Josep si el candidat és en Tena votem CiU?

18 de desembre del 2008, a les 20:42:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home