dimarts, 19 de maig del 2009

UNA MOSTRA MÉS DEL FEIXISME ECSPANYOL... I NINGÚ NO BADA BOCA!

Els ecspanyols són uns feixistes. Del primer a l'últim. Això ningú no ho dubta... a aquestes alçades. Però allò que em subleva és la seva fatxenderia. Fixeu-vos ara amb el cas de la jugadora de futbol de l'equip femení perico, Noemí Rubio, l'han apartada per haver sortit en el Facebook fotografiada amb una bufanda del Barça i amb els seus colors pintats a les galtes. Això és pur feixisme.

En un estat català normal, republicà i racional, la fiscalia ja hauria presentat una querella per discriminació i violació dels drets humans contra aquest club feixista fins a la medul.la. Però aquí, en la Catalunya sotmesa, espoliada, borbònica i autonòmica, tothom calla i acota el cap. 

Que jo sàpiga, als Estatuts del club perico, el nom del qual és tan fastigós que ni goso reproduir-lo, no figura en cap cas com a motiu per ser sancionat o sancionada, portar públicament, en la teva vida privada, distintius d'un altre club. Si això és així, la represàlia contra la jugadora està totalment fora de lloc, i com a mínim hauria de comportar una sanció moral, però penso que també jurídica, i més concretament penal o administrativa.

Però la barra lliure dels feixistes ecspanyols ja es va demostrar, al principi de la Lliga, quan van estar a punt de provocar una autèntica tragèdia a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, davant la passivitat dels Mossos d'Esquadra, per cert. Van assaltar el camp, i tothom va callar. Cap sanció. Res de res. L'Ecspanya eterna, on els feixistes sempre se'n surten de rositas. (Bé, per sort, no sempre, alguns pringuen).

Espero veure el dia que el club perico o bé es reconverteix en un club democràtic i normalitza el seu nom, o bé se'l dissol, i el seu patrimoni, incloent-hi naturalment el nou estadi, es cedeix a un nou club arrelat al seu entorn immediat (Atlètic Llobregat, per exemple?). Estaria bé, no?

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 Comments:

Anonymous Pili said...

Josep: ets patriota, valent, sincer, sense pèls a la llengua ... . M'agrada moltíssim el teu bloc(g). Em reafirma en moltes de les meves opinions.Tant de bo, tots els catalans decidissin deixar-se de punyetes conciliadores o "no provocatives" que només demostren submissió i covardia davant l'enemic.
Per cert, jo també ja sóc del club carreterista. Que tinguem sort!

19 de maig del 2009, a les 11:44:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Pili,

Tens un cafè pagat... o el que vulguis!

19 de maig del 2009, a les 16:58:00 CEST  
Blogger GOS GÀNGUIL said...

Més raó que un sant!! És un escàndol la benevolència amb la que es tracta a aquesta colla de quintacolumnistes. Llàstima que aquest any no s´hagin enfonsat en la misèria.....Salut i a seguir fotent canya!!

19 de maig del 2009, a les 23:55:00 CEST  
Anonymous Pepus said...

Josep, segueixo el teu blog amb interès de fa temps. Però no entenc aquesta dèria teva amb en Carretero.

Fins ara, a ell, a part d'uns pocs com tu, els que l'acompanyen son molt, molt, molt frikis.

Just a l'inrevés que tu, jo no tinc la sensació de que darrera d'ell es generarà un moviment que ens farà donar un pas endavant. I si palpes pel món independentista, serà que ja tothom té la seva trinxera o ves a saber per quines raons però genera més escepticisme que ilusió.

En fi, ja ho veurem.

20 de maig del 2009, a les 19:14:00 CEST  
Anonymous Tresinores said...

És un club prescindible. Cal ser molt inadaptat i matginal per ser de l'español quan pel mateix preus pot ser seguidor del Barça i veure el millor futbol del mon.

20 de maig del 2009, a les 23:49:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home