dimecres, 10 de juny del 2009

ECSPANYA NO ÉS UN REQUISIT A CATALUNYA!

I deien que el nen Caamano era dels simpàtics, tu! Ara va i el flamant nou ministre d'(in)justícia ecspanyol afirma que "el català no serà requisit a la justícia". Bé, puto nazi Caamano, doncs Ecspanya, la nazi Ecspanya ja no és requisit a Catalunya! T'enteres, Contreras?

Ja els començo a tenir plens de tant catalanofòbia de dretes.... i d'esquerres. Una de les primeres mesures que decretarem quan guanyem serà aprovar una llei que penalitzi la catalanofòbia, és a dir totes les actituds i comportaments que comportin un menyspreu, discriminació i subordinació envers Catalunya, la llengua catalana i naturalment els i les catalanes. La típica brometa que el català és una llengua de segona.... condemna al canto. De segona de què, mamonassos! Collons, jutge que no sàpiga declamar Els setze jutges, al puto carrer... I els fiscals... mare de déu, els fiscals, de dos en dos o de quatre en quatre!

Gitmo serà un acudit en comparació amb els Monegros! Perquè els Monegros seran nostres... els conquerirem amb la punta per tal de crear una espai de seguretat, una veritable franja de separació, amb la púrria feixistoide ecspanyola. Seran el nostre Sinaí, com a mínim durant quaranta anys. Fins que n'aprenguin!

Que si vaig una mica passat de voltes? No home, no. Però és que també he llegit que ara, donya Esperanza Aguirre, Grande de Ecspanya, ha pactat amb IU i CCOO, per controlar encara més Caja Madrid. Amb IU i CC.OO, tu! No res de mariconades d'UGT i PSOE, no! CC.OO i IU, directament! La Columna de Hierro, tu! Con dos cojones!

I després els imbècils calabresos parlant de l'eix dreta i esquerra. I el Duran fent mamadetes al PP!

Ja va sent hora que tot plegat s'acabi! I per començar, demà tot déu i mariquita a la Plaça Sant Jaume a fer un Acte de Sobirania!

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Pili said...

T'ESTIIIIIIMOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
De debò, merci per expressar el que tants pensem.

10 de juny del 2009, a les 16:16:00 CEST  
Blogger Jesús (Xess) said...

A Sant Jaume ens veiem!!*!!

11 de juny del 2009, a les 13:23:00 CEST  
Anonymous Tresinores said...

Jo també els tinc ben plens.

11 de juny del 2009, a les 23:56:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home