dilluns, 31 de maig del 2010

30-M: JA SÓN MÉS DE 500.000

Després de la Consulta de Sabadell ja són més de 500.000 els catalans i les catalanes que heu votat per la Independència. Naturalment, jo no m'hi puc incloure, perquè encara no ho he fet. Però ja falta poc, molt. Menys d'un mes.

500.000 catalans i catalanes, han exercit el seu dret democràtic a votar per la Llibertat de la Pàtria, per la Dignitat com a Poble. Estem donant un exemple arreu del món. Les nostres accions es miren arreu, i comencen a ser emulades: a Sardenya, a Euskalherria...

Ens n'hem de sentir orgullosos.

Oimés quan ens comparem amb els nostres dependentistes. Es diguin Duran i Ecspanya, que la setmana passada va protagonitzar -ell i nou diputats nacionalistes més- l'enèssim exemple de submissió, de provincialisme, de ridícul, que ja ni tan sols crispa. O es diguin Hereu, Montilla o el sum-sum corda.

Ho vaig exposar a la xerrada a Cornellà el passat dimecres. Si fem una comparativa entre els recursos abocats al referèndum sobre la Diagonal, amb els de les consultes locals per la Independència, la conclusió és que estem a anys lluny de tota la tropa dependentista. Però a anys llum, eh? Vaja que els hem de tractar com es mereixen: com autèntics rebuigs, detritus, deixalla, morralla, en definitiva, com a merda.

Fixem-nos-hi. A la consulta fantasmagòrica sociata de la Diagonal, hi podia vota 1.4 milions de ciutadans. S'hi van esmerçar 3 milions d'euros. Els resultats va ser una participació del 12% i un vot favorable a l'opció C, la menys preferida pels sociates, és a dir, dels convocants, de més d'un 80%. Brutal.

En el cas de Cornellà de Llobregat, si es comptés amb la mateixa proporció de recursos públics per convocar el referèndum sobre la sobirania, i sobre un cens estimat de 75.000 ciutadans, hauríem de disposar de 160.000 euros per la campanya referendària. La veritat és que us puc assegurar que estem a anys llum d'aquesta xifra. I tanmateix, estic segur que tindrem un resultat més que satisfactori. Amb el vot anticipat, ja han expressat la seva opinió el 2.5% del cens (dades del 22 de maig, compte!)

No sé quin ha estat el pressupost de Sabadell Decideix, però si féssim la mateixa regla de tres amb el referèndum de la Diagonal, surt que teòricament el pressupost per a la campanya hauria d'arribar als 420.000 euros per a un cens de poc més de 173.000 votants. És a dir, una bestialitat de recursos econòmics que s'haurien pogut invertir en anuncis televisius, falques radiofòniques, publicitat estàtica, concerts, saraus i gresques diverses. I naturalment, en la xarxa. Posaria la mà al foc que no han gastat aquesta quantitat, ni de conya.

En definitiva, les consultes continuen demostrant que són un excel.lent exercici de democràcia participativa i assenyalen clarament que som els independentistes els qui tirem del carro del país. No els patates d'en Duran i Ecspanya, els Montilla i els seus palanganeros.

Qui tingui complexos, a hores d'ara, no es pot dir independentista. Els complexos pels dependentistes, que en tenen i molts. Nosaltres som els garants de la Dignitat Nacional i del futur Lliure de la nostra Pàtria.

Com diu en Manel, endavant les atxes!

Etiquetes de comentaris: ,