dissabte, 19 de març del 2011

EL PM CAMERON REP BART DE WEVER


Aquest dijous, el Primer Ministre britànic, David Cameron, va rebre a la seva seu oficial, el líder de la Nova Aliança Flamenca, Bart de Wever. La recepció va durar uns quaranta minuts i va ser seguida d'un àpat, on també hi participaren dos altres importants membres de l'Aliança, en Jan Jambon i la Liesbeth Homans.

La recepció ha aixecat butllofes entre els federalistes-unionistes belgues, que han acusat Wever de vendre Bèlgica, i Cameron de conspirar per destruir-la. Fonts del partit sobiranista flamenc han remarcat que els temps que els britànics han dedicat al seu líder no té precedents, sobretot si es té en compte que no forma part de cap govern, ni representa un estat sobirà. El propi Wever en unes declaracions, no s'ha estat de dir que aquesta recepció demostra que les acusacions que li fan de ser poc dialogant -per part de polítics i periodistes belgues- són del tot interessades i esbiaixades.

Des de Catalunya estant, immersos en una particular deriva à la Berlusconi de la política local (sexe, corrupció....), i òbviament, des de posicions netament dignes, és a dir, independentistes, no podem més que sentir que una sana enveja i, per altra banda, una ràbia continguda quan observem que el nostre President, cada cop pinta menys, a casa -on el gendre, si bada, encara li fotrà el silló, la nevera i la dona-, i al món.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,