dimarts, 21 de febrer del 2012

CARRETERO EN ESTAT PUR ...


Escolta l'entrevista a JOAN CARRETERO, paga la pena.



Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

És un home que no genera cap mena d'il·lusió. Més aviat destrempa.

21 de febrer del 2012, a les 19:22:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Més aviat al contrari, anònim. Et posa el mirall davant teu i veus la realitat, no el somni. Com a bon metge et diu el diagnòstic cru, sense concessions, i la carreterina no és pas cap placebo. Ara suposo que si el que vols és que t'amanyaguin i et diguin què bufó que ets, llavors sí que no...

Per exemple que et diguin que amb 3 diputats proclamaràs la independència, llavors busca algú altre...

21 de febrer del 2012, a les 20:35:00 CET  
Anonymous Anònim said...

No m'has entès bé. Ell fa bons diagnòstics. El que vull en un líder es que em digui què he de fer i com per curar-me.

Vull que, en acabar d'escoltar-lo, sigui conscient dels problemes que hi ha, que no m'enganyi, però que em generi la il·lusió i la confiança per superar-me.

Quan el partit es posa difícil, no vull un entrenador que em descrigui amb tota la cruesa lo superior que és l'equip rival i que em generi la sensació de que esta tot perdut.

Vull un motivador.

Vull algú que em digui que, tot i que serà difícil i ens hi haurem de deixar la pell, som suficientment bons per guanyar. Que si lluitem fort i bé ens en sortirem. I que em digui com. Que tingui un pla.

Si creus que estava parlant de diputats, de les baralles infantils entre independentistes, vas molt errat. A mi això no m'interessa per a res.

Només dic que en Carretero is not the one. No genera vibracions positives. Deprimeix. No és un Obama, ni un JFK ni res que se li assembli. Suposo que te un paper per jugar. Però no el veig un polític especialment brillant. No te una gran oratòria, no és un gestor eficient, no és especialment didàctic i no em dona la sensació d'estar massa convençut.

Se que ho està. Se que íntimament creu que ens en sortirem. I segur que és una persona preparada i intel·ligent. El problema és que no transmet.

La dona del Cèsar no només ha de ser pura. També ho ha de semblar.

Se que l'adores. I que no et convenceré del contrari.

22 de febrer del 2012, a les 0:03:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home