dissabte, 11 de febrer del 2012

MAS, QUE ET QUEDARÀS SENSE PANDES....



Sembla que l'Artur Mas li mola més la Chucky Camacho que els pandes xinesos. Però el món intel.ligent, és a dir, el no dependentista, no s'està per a hijas del cuerpo i altres collonades carrinclones i casposes.

Si fa unes setmanes parlàvem de la Panda Diplomacy practicada pel Primer Ministre escocès, Alex Salmond, un polític com una casa de pagès, avui llegeixo que ha estat el Primer Ministre canadenc, el conservador Stephen Harper, qui s´hi ha apuntat també. Dos pandes ha obtingut de les autoritats xineses, que romandran en zoos canadencs -cap quebequès, però- durant deu anys.

A aquest ritme, si els dependentistes continuen manant aquest país nostre, ens quedarem sense pandes. Artur que bades, noi!

O és que potser ja es conforma amb un cochinillo castellà...

Etiquetes de comentaris: , , ,

1 Comments:

Anonymous Joan said...

Home, has de fer un exercici d'empatia cap a l'Arturu: amb una hija del cuerpo com a mínim pots fotre un clauet una nit de lluna plena a la casa de Calella o Cabrera, però què fas amb un panda? Com es cuida aquesta cosa? Perquè està clar que no el tindràs fermat a la casa d'Alcampell com un gosset...

12 de febrer del 2012, a les 14:16:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home