diumenge, 29 de juliol del 2012

UNS CRACKS, ELS KURDS!!!

KRG forces prevent Baghdad troops from reaching Syrian border



Davant el desastre que representa el govern titella de la CAC, ja a hores d'ara dirigit de facto pel 130è president de la Generalitat, Cristobal Ricardo Montoro Romero, sempre engresca veure que altra gent fa les coses ben fetes.

Avui, tot preparant un article, he llegit que el Govern del Kurdistan Meridional, és a dir, de l'Iraq, un govern autònom des del 1992, ha impedit que la 10a divisió iraquiana s'emparés d'un pas fronterer entre Iraq i Síria,  que separa també el Kurdistan sirià de l'iraquià. Concretament ha estat la 8a Brigada Peshmerga que ha impedit els soldats enviats per Baghdad arribar a la seva destinació. Segons el responsable de la seguretat kurda, la presència dels soldats era sobrera atès que a la zona ja hi ha els seus homes i la policia de frontera. També ha recordat que la zona és objecte de discussió entre el govern kurd i el de Baghdad, per la qual cosa, la presència militar podria desestabilitzar-la. Com podeu veure igualets que el govern del millors ximples, que encara no seuen bé, després de la darrera enculada.

Per cert, el govern del Kurdistan Meridional (KRG), a diferència del de la CAC, neda amb una superabundància de recursos gràcies als jaciments de petroli del país, que ha atret l'interès de les principals companyies petrolieres del món... i l'ira del govern de Baghdad, que hi vol fotre cullerada. Igual, igual que els ximples de la Plaça Sant Jaume.

(En la foto Peshmergues del govern kurd... em penso que aquests no es preocupen per si els iraquians entraran al seu "complex Egara")

PD. Acabo de trobar un vídeo, Al-Jazzera ja en parla:





Etiquetes de comentaris: , , , ,