diumenge, 15 de juliol del 2012

QUAN CDC TOCA A SOMETENT...


Quan CDC toca a sometent, la febrada dura fins que en Josep Antoni Duran i Lleida obre la seva boqueta de pinyó. Ara ja poden dir l'Andreu Mas-Colell, en Josep Rull i fins i tot l'ultra conservador Francesc Homs que els espanyols són molt dolents i ens tracten com a súbdits, ja, que quan passi l'esbrabavada apareixerà en Duran i Lleida, i probablement des de La Vanguardia, dirà que cal refredar la situació, que si el xoc de trens, que s'ha de pactar, que entre tots ho hem de fer tot, i aquí pau i bons aliments. 


De manera que toca posar-s´hi crema després de la darrera enculada, i tal dia farà un any. O qui enculada passa, espanya empeny. I ja està, el bon convergent oblidarà la indignació, o farà veure qua l'oblida, o més aviat, s'auto-imposarà oblidar-la, perquè si no esclataria d'indignació. I no és qüestió de posar en perill la feina del nen a la Generalitat i de la nena a La Caixa, oi?


Jo realment no sé com els han parit a aquesta fracció de la societat catalana, que sabent positivament que van cap a l'ensorrament definitiu, continuen dissimulant com si res. I haurà algú que els desenganyi i els posi davant la realitat i els commini a decidir d'una punyetera vegada? I sobretot, a deixar d'utilitzar els coixins per seure còmodament? Existeix aquest algú?


Etiquetes de comentaris: , , ,