dimarts, 18 d’octubre del 2005

FLAIXTV I ONA: COM LES GASTEN ELS ECSPANYOLS

El panorama mediàtic català s'ha vist sacsejat darrerament. FlaixTV, sens dubte, la televisió més trencadora dels darrers anys, ha estat venuda al grup Vocento, editor entre d'altres del diari ABC. Per la seva banda, Ona Catalana, ha passat a ser controlada pel grup LOCALIA, vinculat al clan dels Polanco. De manera que, en un tres i no res, hem vist com dos mèdia catalans passaven a mans ecspanyoles. I les conseqüències no s'han fet esperar: acomiadaments massius a l'emissora de ràdio i canvi de nom i d'orientació al canal de televisió.

El diumenge, concretament, vaig perdre uns quants minuts mirant UrbeTV, que és com han rebatejat FlaixTV. No cal dir que el canvi és patètic. On abans hi havia modernitat i avantguardisme, ara hi ha caspa i cutreria. No podia trobar un exemple més clar de comparació entre el que és Catalunya i el que és Ecspanya. Feia goig, si més no, llegir els SMS que demanaven a crits el retorn del canal ara finiquitat. La Catalunya adolescent, aquella que representa tan bé l'Èric Bertran, constata en la seva pròpia pell, quin pa donen els ecspanyols, i com Catalunya, que és sinònim de Llibertat, no pot estar per més temps encadenada a aquest llast que és Ecspanya, ni tan sols amb una vinculació autonòmica.

Per necessitat, per higiene, per salut mental, cal desempallegar-se d'aquest mort, d'aquest zombie.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Déu n'hi do. Podríem provar d'engegar alguna mena de boicot contra aquestes cadenes, des d'aquí mateix, si cal. Que les miri/escolti sa mare, no?

18 d’octubre del 2005, a les 17:48:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home