dimecres, 12 d’octubre del 2005

L'OPERACIÓ CASADO ESTÀ EN MARXA, O COM A ZP LI QUEDA MENYS QUE UN TN

Ja ho he dit en altres posts, però és que els esdeveniments passen volant. A ZP, el Bambi, ja li queda menys d'un telenotícies (TN). No tinc cap mena de dubte que hi ha una Operació Casado en marxa. Que què vull dir amb Operació Casado? Em refereixo al darrer cop d'estat reeixit que hi ha hagut a l'Estat ecspanyol (si considerem que el 23-F, només va reeixir parcialment, és clar). El cop d'estat del Coronel Segismundo Casado va tenir lloc durant la nit del 5 al 6 de març de 1939 i va significar la fi del govern Negrín en el bàndol republicà i la seva substitució per un Consejo Nacional de Defensa, el qual va iniciar negociacions amb els franquistes per acabar la guerra. Aquests, però, no en volgueren saber res, i prosseguiren les operacions militars fins que el 28 de març van entrar a Madrid.

Doncs bé, tot sembla indicar que el mijnistro Bono pot esdevenir el nou Casado que pot tallar el cap a ZP. És altament clarificador aquest article elaborat pel Grupo de Estudios Estratégicos (GEES) i publicat recentment en un confidencial de tendència goebbelsiana, per la qual cosa comprendreu que no l'enllaci.

Per més inri, el divendres passat, Bono va fer campana al Consejo de Ministros, per tal d'assistir a una inauguració d'un Curs Internacional de Defensa a la ciutat de Jaca, fet aquest totalment inaudit, atès que els ministres mai se salten els consells si no és per raons de força major (o per trobar-se en viatge oficial). Paradoxalment, i sense saber ben bé a sant de què, Bono va coincidir a Jaca amb el Senyor X, és a dir, Felipe Gonzalez.

La foto dels dos polítics encaixant, valia més que mil paraules, el Senyor X donava un evident suport a Bono, un suport que se suma al de Guerra, Rodriguez Ibarra (aka bellotari), et tutti quanti. El cercle s'estreny al coll de ZP, i les negociacions de Bono i d'altres amb el PP són actes de profunda traïció i deslleialtat.

La paradoxa de tot plegat, és que, com li va passar a Casado, aquesta aproximació al feixisme ecspanyol, només farà que afeblir el bàndol republicà/progressista, en benefici d'aquell.

Sigui com sigui, ara sembla evident que el següent pas que farà la grosse koalitione de facto, PP-PSOE, serà canviar la llei electoral ecspanyola pel eliminar el "pes" dels partits nacionalistes i independentistes. Tough times are coming, but, always look on the bright side of Life (això últim és dels genials Monty Python).

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

En Sapastrero té els dies comptats. El PSOE és un partit tan espanyolista com el PP. I en Bono el ministre més ben valorat

14 d’octubre del 2005, a les 22:06:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home