divendres, 27 d’octubre del 2006

HI INSISTEIXO:
CAL PORTAR L'ESTATUT NAZI D'ARAGÓ AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL


El nyap de la Moncloa serà sense cap mena de dubte la llei orgànica ecspanyola que tindrà el rècord de recursos d'inconstitucionalitat: que si el Defensor d'Ecspanya, que si els peperos, que si els governs o parlaments autonòmics de la Comunitat Valenciana, de les Illes Balears, d'Aragó... Avui he escoltat a la ràdio que Múrcia i La Rioja (la Rioja!) també s'hi apunten al sarau. Suposo que ara només falten Ceuta, Melilla i les Canàries!

(Foto: Ajuntament de Fraga, El Baix Cinca)

Seria d'ingenus pensar que això és només una estratègia pepera. Això és una estratègia ecspanyola. Els sociates ja sabien que passaria, de fet, segur que és producte d'un pacte secret: jo retallo per aquí i tu retalles per allà, i en definitiva ni 30 de setembres, ni 18 de junys, ni res de res.

I què hem de fer, al respecte? La primera cosa, òbviament, és reforçar resoltament la lluita per la Independència de la nostra pàtria. Per fugir d'un estat que, literalment, ens vol exterminar com a poble, no per la via del genocidi físic (són massa ganduls, i a més si eliminen els catalans, qui treballaria de valent i pagaria impostos?), sinó per la lenta però imparable folklorització i generació d'auto-odi.


(Foto: Vall-de-Roures, Matarranya)

Però mentre això no arriba, la Independència, vull dir, si bé tinc esperances que el 2014 aquest tràmit ja estigui resolt, mentre la Llibertat no arriba, cal contratacar. I és del tot necessari per a la dignitat de Catalunya, en el seu conjunt, i per a la llengua catalana, particularment, la presentació d'un recurs d'inconstitucionalitat contra el projecte d'Estatut (nazi) d'Aragó, pel gravíssim fet d'obviar el reconeixement de la llengua catalana, parlada per més de 55.000 dels seus actuals ciutadans. Es tracta d'un cas flagrant de genocidi lingüístic en ple segle XXI. I no ho podem consentir!

Commino, doncs, tant al govern com al parlament de la CAC que surtin escollits en les properes eleccions, a que sense més dil.lació, presentin aquest recurs d'inconstitucionalitat, sense que això impedeixi exercitar altres iniciatives davant d'institucions europees (UE, Consell d'Europa) o mundials (ONU), per tal de denunciar aquest genocidi institucional, planejat des dels dos partits ecspanyols: PP i PSOE.

Espero resposta.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola,

T'informem que el nostre bloc modifica el domini i com que a la teva pàgina ens tens enllaçats, t'agrairiem que canviesis l'enllaç. L'antic domini (que de moment resta encara actiu) era: http://bloc.balearweb.net/445 i el nou és: http://domingo.balearweb.net/

Molt agraits.
Salut.
Els uns i els altres
http://domingo.balearweb.net/

28 d’octubre del 2006, a les 0:21:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

De acuerdo Josep. Tomamos nota de lo del recurso de inconstitucionalidad del Estatuto de Aragón. En cuanto sea presidente de Cataluña, me pondré manos a la obra. Además me informaré a través de mis asesores sobre qué otros recursos a nivel internacional se pueden poner (UE, Consejo de Europa, ONU, o incluso había pensado en la NASA o en EUROVISIÓN).

Sobre lo del 2014, la cosa va a estar más complicadilla. Pero bueno, te prometo que pondré una vela a Santa Rita. En Iznájar lo hacíamos y funcionaba.

Tu tocayo, Josep Montilla.

28 d’octubre del 2006, a les 4:35:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home