dimarts, 6 de febrer del 2007

EL CINISME SOCIATA NO TÉ LÍMITS

Qui no se'n recorda dels crits dels sociates, palanganeros i peperos quan es féu públic el dictamen del Consell Consultiu que es carregava els drets històrics en l'esborrany del nyap -abans que fos circumcissat a la Moncloa? Us enrecordeu que deien que calia sempre seguir els dictàmens de l'esmentat òrgan? En el seu moment, en aquest mateix bloc, ja els vaig posar a caldo aquí i aquí. Ara, els sociates, amb el Don Pepe al capdavant, es passen novament el Consell Consultiu per l'arc del triomf i malgrat que dictamina que el 60% dels articles de la Llei de Dependència són inconstitucionals, anuncia que no presentaran recurs. I ERC calla i otorga, caient en el parany d'un esquerranisme tòtila de manual.

Bé, suposo que ara, el mínim que poden fer és forçar la renúncia de Pérez Tremps, i proposar un altre substitut que molt bé podria ser el catedràtic Marc Carrillo, de la UPF. D'aquesta manera li pagarien els serveis prestats, pel seu vot en contra del reconeixement dels drets històrics en l'esborrany de l'estatut. Recordo -je me souviens, que diuen al Quebec- que l'individu en qüestió va ser proposat a l'òrgan consultiu pel partit d'en Xoan, i que en el dictamen sobre l'esborrany de l'estatut va votar el mateix que els sociates i que el PP (per llogar-hi cadires).

Però possiblement, ni això faran, i deixaran que el nyap sigui trinxat ad aeternitas aeternitatis. I els estarà bé a tots els autonomistes de van votar, per por, Sí a aquest infumable, monument a la baixesa humana, a la mediocritat, a la indigència intel.lectual. Roma no paga traïdors. I Ecspanya, tampoc. He dit.

Etiquetes de comentaris: , , ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Josep, coneixes e-criteri.cat?
Està molt bé. S'ho han currat molt!!

7 de febrer del 2007, a les 16:40:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home