dimarts, 17 d’abril del 2007

ENTRE EL TERRORISME ECSPANYOL I LA POLICIA POLÍTICA D'EN SAURA...

El terrorisme ecspanyol ha tornat a colpejar. Aquest cop a Sabadell. El modus operandi és el de sempre. Més vell que l'anar a peu. Convenientment camuflat en una suposada picabaralla, agents ecspanyols disfressats d'skins o skins a sou d'agents ecspanyols -l'ordre dels factors no altera el resultat- han atacat un membre de la CAJEI, per l'esquena i l'han apunyalat. Per descomptat, cap detenció. Faltaria plus. Ja som prou grandets per saber que aquests episodis no passen a la babalà. Hi ha una conjuntura que els fa propicis.

Els ecspanyols maten o ho intenten sempre de forma subtil. No fos cas que se'ls anés de les mans i encara haguessin de retre comptes... sobretot a escala europea -a escala ecspanyola, mai, els condecoren i els ascendeixen. Tot plegat massa vist. Ja he dit altres vegades que cal plantar cara al terrorisme ecspanyol, desemmascarar-lo, denunciar-lo i en darrer terme, esclafar-lo. Ho farem? O alguns -no pas jo- continuareu empassant-vos les intoxicacions policials? La temporada s'ha obert. Mira, un senglar de color taronja! PIM PAM PUM!


Tornen els vells temps
La policia d'en Saura i de CC.OO., deté anarquistes i ara també incauta cartells amb l'eslògan "CATALONIA IS NOT SPAIN". Tornen els vells temps, oi camarades? Quan liquidàveu cenetistes, separatistes i revolucionaris heterodoxos (on és l'Andreu Nin? i no em contesteu a Roma o a Berlín, perquè sé del cert que no és veritat, que ja us conec). Ja trempeu força? Camí de l'STASI, doncs, no? Amb comissaris nous de trinca, ara ja en teniu 9, tots polidets i arregladets, amb la clenxa ben marcada. Òspita, m'oblidava que un d'ells ja l'heu depurat. El primer... Si seguiu amb la mitjana staliniana, d'aquí poc només en quedaran tres o quatre. O dos. Seran per casualitat... els procedents dels nazis ecspanyols? I després parlen de coincidències, tu...

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

I saps que és el que sap greu? Que aquests estan on estan, en part, gràcies a Esquerra i que Esquerra calli com una puta.

18 d’abril del 2007, a les 18:16:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Com la Núria Pòrtulas! Encara espero que Esquerra faci alguna cosa de veritat.

18 d’abril del 2007, a les 18:18:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home