dimecres, 28 de novembre del 2007

PNB I BNG DEIXEN CiU AMB EL CUL ENLAIRE

Genial la jugada de CiU, amb amics així, qui vol enemics? Els seus socis de Galeusca ha salvat el cul de la ministra de marres i els sociates suposo que aquesta nit ho deuen celebrar amb una farra de mil dimonis. Realment als sociates tenen una flor al cul o més dossiers que en Kiku. No es pot ser tan passerell. I per acabar de petar-se el cul, els sociates engeguen a dida a CDC i a ERC dient que passen olímpicament de la manifestació de l'1-D. Aquestes dues formacions, exhibint una manca de dignitat infinita, suplicaven als altres que hi assistissin. El panorama de barrejar-se en un mateix carrer, fora de les catifes, els cotxes oficials i les secretàries, amb milers de freakis independentistes peluts, que-no-tenen-ni-puta-idea-de-res perquè nosaltres-som-els-putos-amos de-tot-el-que-es belluga, fa agafar una i mil esgarrifances als dirigents de CDC i ERC.

"I si ens tiren pedres?", "I si ens mengen?", es preocupen cagats de por, i pensant en tornar ràpidament als seus caus a les conselleries, diputacions i ajuntaments, no fos cas que tornessin les vaques flaques, i els sous, els complements, les dietes i tot el que penja, s'esvaïssin en un tres i no res ("La VISA, que no perdem la VISA" diuen que un alt càrrec republicà cridava tot just abans de despertar-se del seu malson, i perquè ja es veia que havia de tornar a pintar bústies monàrquiques, com va fer fa vint-i-tants anys a dues cantonades del Passatge del Crèdit, cantonada carrer Ferran).

Però tornant a Galeusca... quan deixareu de fer el préssec? Perquè sou la darrera supervivència d'una espècie política en via d'extinció: la no independentista... Tots ho són, menys vosaltres. A què aspireu, a ser més originals que ningú. Quan abans us decidiu, abans us deixaran de prendre el pèl els uns (sociates) i els altres (els independentistes).

Per un 1-D independentista amb cara i ulls, i que tremoli qui hagi de tremolar!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

3 Comments:

Blogger bacus said...

en Joan Puig (ERC) no estava a la votació.

A mi em sembla que volien perdre la votació, ja que com va dir montilla el pacte del trip aquí significa el mateix allà. El PSC/PSOE governa aquí a ecspanya i els seus socis a menjar-se gripaus.

Ja n'estic fart dels venuts d'ERC, m'has donat una bona ideea quan vegi passar en Carod, en Puigdegós o similar li llençaré un roc o una destral al cap.

28 de novembre del 2007, a les 20:18:00 CET  
Blogger Toni Ros said...

Potser t'interessa: Blogs & Literatura

28 de novembre del 2007, a les 23:40:00 CET  
Blogger bacus said...

carrego més cap aquest costat
AK47 Rifles

29 de novembre del 2007, a les 15:31:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home