dimarts, 19 de setembre del 2006

LA POLLA DE L'IVAN

El problema de l'Ivan té fàcil solució, si et sua, renta-te-la, si us plau. No veus que després vas per les cantonades demanant mamades? Si no es renta, pica, cou. És de calaix. És d'higiene. És de decència.

Tota aquesta llopada de pijos crescuts sota el franquisme que es pensen que són el melic del món realment em fan venir basques. Ho heu tingut tot, però encara voleu més. Sou ultrahipersupermegatotalitaris. Passa que us penseu que féu el que féu sempre trobareu algú que us rigui les gràcies. O algun pagano, com el Balanyà (fote't), o legions de periodistes, com en Rovira, que segurament la setmana que ve et cridarà a l'àgora a parlar del teu problema. No us adoneu que viviu en una bombolla? Sou la viva imatge del que és la vostra Ecspanya: un organisme pudent que s'esgargamella per semblar decent.

Però, la veritat sia dita, tota la vostra fatxenderia se us va per la boca. Heu viscut en un entorn on no heu hagut de retre comptes de res a ningú. I això marca. Us teniu pels Reis del Mambo. Doncs bé, sàpigues que això se us acaba. Estigues prepara't. I, com a mínim, quan arribi el moment, fes olor a colònia, ni que sigui de Puig. Així dissimularàs les teves vergonyes.


És la higiene, estúpids, és la higiene.

1 Comments:

Blogger Dessmond said...

Si aquest paio reconeix oberta ment que li sua la polla, no vull pensar en les bafarades que pot despendre el seu alè. Segur que és l'experiència més propera a conèixer l'infern.

19 de setembre del 2006, a les 18:45:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home