divendres, 1 de juny del 2007

ELS MOSSOS, ECSPANYOLS

La darrera enquesta que proposava ha tingut una quasi unanimitat a la búlgara. Segons els lectors d'aquest modest i personal bloc, en un 90%, la gravació del vídeo de la comissaria de les Corts presenta com uns policies ecspanyols redueixen un ecspanyol. Així de clar i així de contundent. Planyo, doncs, tots aquells que des de fa anys s'han esforçat per crear una policia catalana, i ara veuen com l'infant s'ha convertit en un autèntic monstre. Molts d'ells pertanyen al Cos. Recordo, però, que pel cap baix 2 dels actuals 9 comissaris del cos, provenen dels polisnazis ecspanyols i segurament la proporció és molt més elevada en els càrrecs immediatament inferiors (intendents...).

Una anècdota personal: l'altre dia tornant d'un sopar a quarts de dues de la matinada em para un mosso en un control. Baixo la finestra i l'agent se m'adreça de la següent manera: "Buenas noches, caballero", suposo que la cara d'odi que vaig posar la va captar de seguida, perquè immediatament el xaval -era un xaval- va canviar al català i després de fer un ràpida inspecció ocular del cotxe, em va deixar anar.


Tornant a l'enquesta. Només 6 de les 108 respostes, pensen que el vídeo mostra policies catalans reduint un ecspanyol. Les altres dues respostes, només aconsegueixen 3 i 2 vots.

Per concloure només una reflexió. La Catalunya independent, i republicana, disposarà de les seves pròpies forces de seguretat (policia o guàrdia cívica republicana) i del seu propi exèrcit (l'Exèrcit Català). Com qualsevol país normal. Dit això el que no es pot acceptar és que es reprodueixin actituds i comportament ecspanyols en les nostres institucions. Això mai!

Etiquetes de comentaris: