divendres, 20 de juliol del 2007




Pero què s'han pensat aquesta gentussa sociata? Que en plena era d'internet poden censurar impunement? El PP vol tancar els repetidors de TV3 a la Catalunya Sud, i el suposat esquerranós PSOE censura un dibuix sobre la Borbonada. Tant els uns com els altres són la mateixa púrria, morralla, deixalla, detritus, rebuig i fins i tot, la mateixa merda. Contra el PPSOE i contra Ecspanya, ara més que mai ens cal la Independència.

Certament es pot argumentar que El Jueves no és precisament una revista independentista, i no ho és. Però això no és excusa. Si avui censuren El Jueves i se'n surten, demà tindran més fàcil censurar l'independentisme i impedir la llibertat d'expressió. Cal veure-les venir i actuar per endavant.


L'altre excusa pot ser que és una decisió judicial. I un bé negre amb potes rosses! A aquestes alçades, tothom sap que el poder judicial ecspanyol és més fatxa que el més fatxa dels polítics ecspanyols. Una altra raó doncs, per la Independència. I en van....


Precisament, no ha estat el Ministeri de l'Interior ecspanyol, encapçalat pel progre Rubalcaba, qui va autoritzar fa dos o tres dies una manifestació feixista a Madrit? Senyal inequívoc que torna el Bono, i la seva cabra!

I per acabar una cançó, en record i homenatge a l'ós Mitrofan,

SI EL REI VOL CORONA
CORONA LI DAREM
QUE VINGUI A BARCELONA

QUE EL CAP LI TALLAREM

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Blogger Moisès Rial Medina said...

Prohibeixen venda d´ "El jueves", per aquesta caricatura del fill de l´hereu de Franco


Fins aquí podiem arribar. En suposada democràcia, on un d´aquests que han fet un acte judicial de segrestar l´exemplar d´aquesta setmana d´"El jueves", que haurien d´ésser competents en el marc constiucional, recordar-los:

Article 20 de la constitució espanyola, referint a la llibertat d´expressió
article 20.1.a)Es reconeixen i es protegeixen els drets a expressar i difondre lliurement els pensaments, les idees i les opinions mitjançant la paraula, l´escriptura o qualsevol altre mitjà de reproducció
article 20.1.b) Es reconeixen i es protegeixen els drets a la producció i a la creació literària, artística, científica i tècnica
article 20.2. L´exercici d´aquests drets no pot ser restringit per mitjà de cap tipus de censura prèvia.

I com els defensors de la monarquia com a símbol anacrònic treure el dret a l´honor, a la intimitat, a la imatge pròpia, recordar que com a personatges públics que entre tots els paguem 8,8 milions d´euros anuals estan exposats a la consideració, debat i expressió lliure d´opinió. O la conclusió és simple: L´estat espanyol, i en aquest cas deixen en evidència que una part representativa de les altes instàncies judicials, encara ni tan sols ha fet el pas cap a la plena transició democràtica, i ens col.loca en països de monarquies on s´asetja la llibertat d´expressió com Xina, Sri Lanka, Egipte, Iran, Turquia...etc que recull informe d´Amnistia Internacional i que en proper informe anual per aquest i d´altres casos obligarà a sortir-hi també l´estat espanyol.

En concret sota el titular en vermell amb paraules "2.500 euros por niño", que fa referència a l´ajuda que el govern estal va a atorgar a les families per cada fill que neixi, el hereu a la successió monàrquica espanyola diu a la seva dona: "¿Te das cuenta? ¡Si te quedas preñada esto va a ser lo más parecido a trabajar que he hecho en mi vida!".

Els delictes contra la Corona, previstos en el Codi Penal, poden ésser sancionats amb penes de fins dos anys de presó pels qui cometin calumnies o injuries contra el Rei espanyol o contra els seus descendents.

La Justícia espanyola demana a sobre al director de la publicació que identifiqui als autors de la caricatura. Així, amb aquest fets anacrònics d´absència de llibertat d´expressió, el republicanisme encara agafarà popularment més força, malgrat la claudicació monàrquica de PSOE,CIU i PP, davant la subordinació als hereus que varen jurar els "principios del movimiento franquista" i els seus descendents. La tercera república, cada cop més aprop com més casos així, com a pas previ a la proclamació de nou de la república catalana independent.

En Joan Tardà, el diputat al Congrés d´ERC ha reaccionat fent aquestes contundents declaracions.
Només emplaçar als 285 blocaires de la XARXA REPUBLICANA, com a acte de defensa de la llibertat d´expressió ipropis del republicanisme, instar-los a també reproduir la portada confiscada via internet o al respectiu bloc personal.

20 de juliol del 2007, a les 22:26:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

amb què dóna pel cul el borbó?

aquest dibuix d'una revista xarnega no sap el que fot; els borbons donen pel cul amb el nas - ho sap totdéu i la puta mare.


Gratulls

21 de juliol del 2007, a les 5:38:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home