dilluns, 30 de juny del 2008

Contents? Bé doncs ara fins al 2052!

Què ecspanyolets, ja heu bavejat prou? Hòstia és que esperar 44 anys per mamar alguna cosa és molt dur! I digueu-m'ho a mi, que són precisament els anys que la porto campant! Així doncs que ara fins al 2052! Llàstima que llavors, Madrit encara no serà ciutat olímpica... I que llavors, la roja no podrà comptar amb la participació IM-PRES-CIN-DI-BLE de no sé quants jugadors catalans, perquè llavors ja farà més de trenta anys que serem independents. I molt probablement, Catalunya ja haurà guanyat una o dues eurocopes i, perquè no, algun Mundial, també.

Una altra cosa és que, benvolguts ecspanyolets, no sabeu ni guanyar! Aquesta nit, en comptes de festejar-ho us heu dedicat a fer el que sou, el cafre.

Espero i desitjo que el 2052, als meus venerables 88 anys, si encara continuo amb aquest modest i humil bloc (us ho imagineu!), i quan tingui al pit més medalles que els mariscals Zhúkov i Rokossovski junts, pugui tornar a escriure un altre post que comenci per la frase "Contents? Bé, doncs ara fins al 2096!"... clar que potser, si llavors encara existeix l'Alzheimer, potser ja ni me'n recordaré d'Ecspanya i dels ecspanyolets, o potser serà un record molt vague i llunyà i, naturalment, prescindible...

1 Comments:

Blogger Daniel Terrasa said...

Bé, ja heu despertat del vostre somni delirant del catalanisme "per collons"... Milers d´espanyols als carrers de Catalunya, Balears i el País Valencià vàren celebrar el triomf d´Espanya a l´Eurocopa.

Encara us queda molta feina de manipulació històrica i control mediàtic per a erradicar els espanyols i el castellà de Catalunya.

La vostra frustració és la meva felicitat.

3 de juliol del 2008, a les 13:58:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home