dissabte, 28 de juny del 2008

FOTE'T BASSAS, FOTE'T

Entro a Facebook i entre els inacabables nous missatges en llegeixo un de la Núria, reconeguda blocaire, que em demana que m'incorpori al grup de suport a n'Antoni Bassas. De seguida miro quanta gent s'hi ha apuntat: 77, uns quants d'ells també coneguts i blocaires igualment destacats.

Però ho sento, Núria, no em penso solidaritzar amb en Bassas. Ni de conya. Qui la fa la paga. I en Bassas al llarg dels 13 o 14 anys que ha dirigit el seu programa de ràdio, no m'ha donat suport a mi, vull dir als meus plantejaments ideològics i fins i tot ètics, així que no tinc cap motiu per solidaritzar-me amb ell. Com tampoc em solidaritzaré amb en Cuní quan se'l carreguin, ni tampoc ho faré amb el mamarratxo de Basté. Res, ni aigua, a aquesta genteta. De fet, el programa d'en Bassas ja feia uns dos anys que no l'escoltava.

I la raó és molt clara. En Bassas s'ha portat -com ho fan en Cuní o en Basté- com el típic convergent dat pel cul, que es mostra feble amb els forts i fort amb els febles, és a dir, un individu especialment repugnat, llepaculs i vores, llafiscós i babós. M'explico. Hi ha una fauna de catalanets socialitzats sota l'etapa pujolista que perden el cul quan veuen un sociata i en canvi van de milhomes i de bocagrosses quan s'han d'enfrontar a un independentista, als quals sempre intenten pentinar... Fixeu-vos que no fa gaire, la gran conilla, va dir que es podia ser feixista i portar l'estelada! Si se n'ha de ser de malparit, per dir això! En un país normal, aquest pàjaro ja li haurien volat el cap!

I és clar, com sempre passa, quan intentes fer-te el simpàtic amb un que en el fons odies, no te n'ensurts. Estic segur que en Bassas odia els sociates, i per això els sociates l'odien a ell. Quins uns, els sociates, catedràtics en l'escola de l'odi! No en deixen passar ni una, aquests. Els Ferran, els Mas de Mataró, els Iceta, els Zaragoza... Roma no paga els traïdors, i els sociates a més els escupen a la cara, perquè els menyspreen per la seva covardia.

No, no em penso solidaritzar amb en Bassas. Sé que ara el substituirà un comissari polític tipus Barril, Josep M. Balcells, Núria Ribó, o algun de la COM o de la SER, que prepararà el terreny per a les properes eleccions del Parlament del Parc, ho sé del cert, però no puc tancar els ulls davant aquells que podent haver fet molt, no han fet res o gaire res, o molt poc. I en Bassas, sense cap mena de dubte, és un d'aquests.

Potser sí que, com diu el manual clàssic del bon marxista-leninista, quant pitjor, millor!

Adéu Bassas, adéu, no et trobaré a faltar. Te'n vas perquè has estat un covard, i als covards ningú els vol, ni els adversaris ni els propis. És patètic com tota una colla de comunicadors socials us heu baixat els pantalons davant de l'ecspanyolisme, però ja us ho fareu amb la vostra consciència, sí és que us en queda gota...

Jo no dono suport a n'Antoni Bassas!

Etiquetes de comentaris: ,

22 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bona nit,

Una matissació, nomès, Josep.

L'Antoni Bassas, políticament, sempre ha dit i repetit, en privat, i també algunes vegades en públic, a títol personal, sempre, que s'ha sentit i que se sent molt molt proper a Unió Democràtica de Catalunya.

La veritat sempre ens fa més lliures i més responsables.

Cordialment,
Andreu

28 de juny del 2008, a les 21:45:00 CEST  
Blogger bacus said...

Un home de palla entre mig tipus arturo valls per sacrificà en 6 mesos i un springsteenià com fuentes per 5 anys més, com deia la terribas “entretaniment i furgol” com a mínim podria comprar els drets de les motos però ni això arriben els locutors arribarien a la disjuntiva catalans i espanyols a la moto?.

El patriotisme social d'en carod ara li estan aplicant a ell, el PSC i la pàtria és la gloria imperial espagnola.

28 de juny del 2008, a les 22:52:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

En aquest bloc soc un convidat que arriba sense avisar, i si no agrada el que us vaig a dir, sou ben lliures de no publicar-ho.

Però amb tot el respecte, aquest post ratifica que l' "independentisme" oficial té en comú amb el "PSOEcialisme" molt més del que sembla, si més no, en lo referent a sectarisme.

Jo fá més de dos anys que no l'escolto a n Bassas, concretament quatre, i a mi, tampoc m'agrada, però aquesta no és la questió. La questió és que a n Bassas se'l carreguen después d'una campanya dels Ferran i Serafini, perfectament calculada amb la intenció de treures un personatge molest. La questió és que en Bassas és lider d'audiencia. La questió és que el pscPSOE s'está carregant uns mitjans de comunicació creats per fomentar la normalització del catalá, per crear un espai mediátic catalá enfront dels espanyols-espanyolistes ja existents. La questió és que al darrera de la estratègia de "deconstrucció" de la CCMA s'amaga l'afavorir al binomi PSOEcialista PRISA-SER. La questió és que tot aixó es fa amb la connivencia i/o colaboració entussiasta d'ERC.

Potser si que estarias més content si en el seu lloc i posesin a n Saül Gordillo, posem per cas, ara!, dubto molt que se l'escoltes ningú, així és que poc efecte tindria en la normalització i extensió del catalá, motiu fundacional de la CCMA.

I és que el cas de'n Bassas, no és ùnic, és el que fa.....I és el síntoma de quelcom molt més preocupant, és la consequencia de que un individu com l'Antonio Bolaño es permeti amenaçar a periodistes pùblicament i impunement.És la terrible por que la llibertat produeix a les "esquerres ultraconservadores i antiprogressistes" i amb greus dèficits democràtics que per desgràcia patim.

Cordialment.

29 de juny del 2008, a les 10:19:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

josep-empordà,

Estigues tranquil que amb la gent que escriu de forma constructiva, encara que pensi diferent, no l'esborraré pas, el seu comentari.

Per altra banda, vas molt errat si em consideres representatiu de l'independentisme oficial que dius tu. Res més lluny de la realitat. És més aviat el contrari. Faig nosa a aquells que sostenen la hipòtesi que "és independentisme allò que fan els que es diuen independentistes". Doncs no, senyors. De cap manera. És independentisme fer política independentista i només política independentista, i no intentar fer marrades raretes i estacions federals. Fer política independentista, concretament, en primer lloc, és considerar inajornable la necessitat de trencar la submissió política i acabar amb l'espoli econòmic de Catalunya pels ecspanyols de forma immediata, no d'aquí a deu, vint o trenta anys. Fer política independentista és jugar-se-la, perquè vols que els teus fills visquin en un país lliure i normal. És això i només això fer política independentista i la resta són mamonades.

I si penses que prefereixo determinats grimpadors, és que no has entès res, benvolgut amic. Et puc ben assegurar que l'independentisme oficial, que dius tu, i del qual jo no en formo part, estan molt més còmodes amb un del PP que amb mi.

Repeteixo, estigues tranquil, pots continuar escrivint, sempre amb caràcter constructiu, però intenta afinar una mica més la teva punteria i sobretot intenta entendre el que jo escric i no et deixis emportar per les fòbies d'aquell que li han pres una joguina i ho considera injust.

Atentament,

29 de juny del 2008, a les 10:54:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Disculpa si erro la punteria, però és que des de un temps ensá, que la emprenyada que em domina em fa tremolar una miqueta el pols i em porta a disparar a qualsevol cosa que sembli, ni que sigui remotament PSOEcialista o agregat al tripartit dels collons.

Cordialment.

29 de juny del 2008, a les 11:32:00 CEST  
Blogger Martí Cabré said...

No siguis tan calvinista, home. El perdó suma més que la rancúnia.

Segur que en Bassas podia haver fet molt més, però el necessitem. El país el necessita a ell i a molta més gent i en canvi la realitat és que els catalans pleguen i els socialistes es queden.

29 de juny del 2008, a les 13:24:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Benvolgut Martí,

Jo personalment a en Bassas no li vull cap mal. Ni vull que vagi a l'infern, sent com és, segons sembla, proper a Unió.

Senzillament, no em vull solidaritzar amb ell perquè no s'ho mereix. I punt.

29 de juny del 2008, a les 14:50:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Sempre recordaré amb l'energia que en Bassas va arremetre contra en Carod, per haver anat a Perpinyà a demanar que no matessin mai més a casa nostra

29 de juny del 2008, a les 23:25:00 CEST  
Blogger Eduard said...

Rita Marzoa. Hauriem d'engegar una campanya per aconseguir que la Rita Marzoa es posi al capdavant del programa matinal. És dona (ja toca) enten el país com tots l'entenem i és a qui li pertocaria, ja que ara per ara està presentant l'informatiu del matí, que és una mica com ser suplent del programa del matí.

30 de juny del 2008, a les 9:32:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Bes que no ens fotin l'Àngels Barceló...que ahir, a Quatro, pel que sembla, va estar fent mèrits.

30 de juny del 2008, a les 11:34:00 CEST  
Blogger maxbcn said...

Jo crec que sens dube, l´elegit serà en Justo Molinero, seria increible una entrevista Molinero - Montilla.
Però la veritat es que el senyor Bassas ha transformat una radio pública en una xerrada d´amics, tots Neo-progres-con.
Sempre carregant contra tot el que s´allunyi de les idees del capital.
I no temeu, que aquest s´anira a qualsevol mitjà que li paguin be.

30 de juny del 2008, a les 12:55:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Benvolgut Josep Sort;

No en tenia ni idea de la teva existència. Avui a través d'un enllaç d'un article del Saül Gordillo al Racó Català t'he descobert. N'he tingut prou en llegir-te aquest article teu i algunes respostes a comentaris per omplir-me de joia. Directe, clar, sense por ni pèls a la llengua i el que a mi m'agrada sentir i trobo tant a faltar en el mon intel.lectual, amb poques excepcions. Realment ha estat un petit bàlsam haver-te llegit en aquest començament de setmana tant depriment per al sobiranisme català després de l'exhibició decomunal d'espanyolisme d'aquesta passada matinada per tots els racons dels pobles, viles i ciutats del nostre territori. Mai m'havia imaginat estar tan envoltat de merda. Ha estat per plorar.

Tant de bo n'hi hagués una munió com tu i el Víctor Alexandre.

Pobre Carretero la feinada que li espera per redreçar el seu desballestat partit i l'enfonsat país en aquests moments.


Molt ben trobat.

30 de juny del 2008, a les 16:04:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Benvolgut anònim,

Celebro que t'agradi aquest modest i humil bloc. Aviat farà cinc anys que el mantinc, i s'ha convertit en una mena de fill digital que em proporciona moltes alegries i també de tant en tant, algun disgust. Però qui no vulgui pols que no vagi a l'era, que diuen, no?

De totes maneres, deixa que et digui que la interpretació que fa en Gordillo del meu post sobre en Bassas, és totalment esbiaixada, per variar. Si el llegim amb atenció, no hi ha cap mostra d'alegria per la depuració, sinó una negativa a solidaritzar-s'hi, que és mooolt diferent.

Res, content que m'hagis conegut, encara que sigui per viaranys més aviat poc recomanables...

30 de juny del 2008, a les 16:51:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

En Mikimoto, els postres de músic, en Gaspar Hernàndez, la Terribas,...poc o molt del rotllo, però van caient.
El colonitzador ho té clar i els colaboracionistes també: no s'entretenen en matisos. Nosaltres no ho tenim tan clar em sembla. Sempre quedarà Radio Pica.

Salut i independència!

30 de juny del 2008, a les 17:55:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

crec que l'encertes en totes tret d'una. em temo que malgrat tot si el trobarem mooolt a faltar.

sembla que els bons marxista-leninistes porten una bona ratxa...

30 de juny del 2008, a les 18:49:00 CEST  
Blogger Alexandre Pineda i Fortuny said...

La Rita Marzoa, feia un programa de 3 a 4 del capvespre, força bo. La van relegar a les 6 del matí.
Es de témer, segur, que hi posaran un ferm servidor de l'ecspanyolisme.

30 de juny del 2008, a les 20:07:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Recordo ara fa 10 o 15 anys aquest sant de nova devoció que és el Bassas que retransmitia un barça-no-se-qué, en veure un cartell de CATALONIA IS NOT SPAIN o banderes independentistes (ja no em recordo) va espetar alguna cosa com que vivim en un estat democràtic i que aquestes coses (l'independentisme) no tenien cap mena de sentit, no recordo ben bé el missal, ho sento. Certament Roma no paga als traïdors, i el Icetas i Montillas si no fossin pels vots catalans farien de funcionaris en un trist i gris despatx.

1 de juliol del 2008, a les 8:22:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

A tothom i a ningú en particular: per bé que us pese, els catalunyesos esteu patint el mateixet procés d'espanyolització que nosaltres, els valencians, vam patir de la mà dels traïdors del PC i del PSOE dels anys 80. Fuster dixit. Joan, per descomptat. Un que que els catalunyesos soleu ignorar sistemàticament, i que va dir coses com que el fet que alguns (molts) es pensen que Catalunya s'acaba a les Rambles, signifiquen que hem begut oli. Tots, els "catalans", vosaltres, i nosaltres, els valencians. Cal (re)llegir urgentment els "Punts de meditació" i l'antologia "Contra el nacionalisme espanyol".


Bé. Ara com ara, l'estat d'imbecil·litat nacional que patiu allà dalt és absolutament comparable al d'ací al sud. I això és així, vulgueu vosaltres o no.


Per cert, imagineu com ens fot a nosaltres també l'explosió bestial de nacionalisme espanyol que hem patit arran de la victòria de "La Roja". Ara, tanta eufòria, no denota inseguretat, intranquil·litat per part seua? Per què els cal tant energia per destruir-nos?


Vist per l'altre cantó, això vol dir que si unim esforços les energies que haurien d'emprar serien majors. Ells també s'emprenyen. I tant. Cal seguir fent la punyeta. El problema és que ells són mestres en l'art de la dissimulació.

Per posar només un exemple petit, de fer la punyeta, des de l'àmbit pedagògic caldria escampar textos d'autors com el Fuster (qui el coneix, a "Catalunya"?) i també per internet. Escàner. Els ianquis, als quals no els cal, ho fan. Ho escanegen tot. Proveu d'emprar l'eMule o semblants i veureu el que hi ha. A les aules, cal adoctrinar el personal, i tant!, per contrarestar el que practiquen ells, a Cuatro i a tot arreu.

Caldria ensenyar la gent a veure la tele per internet. Sí, explicar fins i tot com es connecten els cables dels aparells perquè puguen veure una TV pròpia dels Països Catalans sense cap entrebanc. L'ordinador a la pantalla de la tele. I no només tele: també blocs, diaris, podcasts, etc.

Cal imaginació, cal unió, cal maquiavel·lisme, cal empenta.

1 de juliol del 2008, a les 13:24:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Anònim,

Estic totalment d'acord amb el teu comentari, tret de l'ús del "nosaltres" i el "vosaltres" per referir-se al Principat i al País Valencià. Tots som un sol poble, o si vols una mateixa unitat d'ocupació per part dels ecspanyols, i la lluita ha de ser conjunta, si no poc tindrem a fer.

I respecte en Fuster, jo he publicat un llibre al respecte, que es diu 'L'ombra del poder. Un estudi sobre el nacionalisme espanyol". El vaig publicar fa 12 anys, i hi ha una traducció al gallec. Vull dir que per mi, Fuster, és el gran pensador de la Nació Catalana del segle XX.

1 de juliol del 2008, a les 13:55:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Crec que estàs situat en una radicalitat que et fa veure la realitat un tant deformada i això fa que extremis amb ràbia el teu missatge contra tots aquells que no estan exactament del teu costat sense matisos. A mi em sembla que en Bassas es exemplar per la seva imparcialitat. Les acusacions desaforades que fas contra ell son de l'estil dels que utilitza la dreta mediàtica espanyolista.
Els extremismes aconsegueixen el contrari del que es proposen.
Soc independentista però no chovinista.
Salut.
Bernie.

1 de juliol del 2008, a les 16:10:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

T'entenc perfectament... A un català el foten fora de la seva feina per ser, encara que sigui només des del punt de vista sociata, massa sobiranista i tu te n'alegres... clar, no es dels "teus" oi ??? Als d'Esquerra ja us hem clixat fa molt de temps... A vosaltres el pais us importa una merda. Només us mou la ràbia anti-CiU... No pateixis home, com que CiU i el PSC son el mateix, tal li fot que la tele i la ràdio NACIONALS siguin plenes de "barrils"... Tu orgullòs dels teus socis d'esquerres oi ??? Al 2010 us ho trobareu, tranquil...

19 de juliol del 2008, a les 16:42:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

No tens ni puta idea del Basté, aixi de clar, i tu lluites per uns Països Catalans lliures?, va, no em fagis riure.

21 de juliol del 2008, a les 9:09:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home