dissabte, 5 de juliol del 2008

A LAPÒNIA I BRUSSEL.LES

D'aquí a 24 hores, seré ben lluny d'on sóc ara escrivint aquest post. Concretament seré, en principi, a la ciutat de Lulea, capital, diuen, de la Lapònia sueca. Malauradament, no hi seré de vacances, sinó en un face to face (F2F) meeting del grup de recerca del qual formo part d'ençà fa uns mesos. Tot i això, en l'agenda de la trobada, consta una passeig en barca per un riu o llac, ara no recordo, i ens recomanen que portem banyador, la qual cosa vol dir, que com a mínim ens remullarem una mica. Ben mirat, el mes de juliol és el mes ideal de l'estiu en aquella terra. El mes d'agost, segons el registre pluviomètric, és el més plujós, conjuntament amb el setembre. I després, no cal dir-ho, la neu, i així fins al mes de maig següent... La temperatura mitjana el juliol és de 18 graus, la qual cosa està prou bé. Com a mínim descansaré d'aquesta xafogor.

Malauradament, la meva tornada serà dimarts, per la qual cosa, poc podré conèixer, i qui sap quan podré tornar a estar a tocar del Circle Polar Àrtic! Bé, per poc que pugui, i donat que ara disposo d'un magnífic MBA ... escriuré un post envoltat de rens i boscos immensos, segons comprovo a través dels mapes del Google Earth.

He dit MBA? I què cony és un MBA? Un Màster? No home no, és l'acrònim que s'ha posat de moda per parlar del l'ultralleuger i ultrafí i suposo que també ultrasegur Mac Book Air. No l'he comprat jo, però, si tot va bé, en podré disposar fins a finals del 2009! És una passada. Brutal. Ara ja puc anar amb la cara ben alta, i no com en els dos darrers viatges, a Londres i Hèlsinki, quan el portàtil que carregava, a més de pesar molt més, i tenir una autonomia ridícula, tenia un software no actualitzat de l'any 2002, com qui diu del Neolític, en termes digitals.

Per fer-vos enveja, aquí teniu una foto del que promet ser un amic inseparable els propers mesos (matisació important: la unitat que tinc ara no és la definitiva, si no una de substitució mentre arriba la comanda, però poc importa, si fa no fa seran iguals).

I això no és tot. Dijous de la setmana que ve, me'n torno a enlairar aquest cop per anar a Brussel.les a una reunió de savis. Tornaré a agafar l'MBA i cap a Brussel.les falta gent -i pensar que hi ha imbècils que només viatgen a Madriz, quin tip de riure! A la capital d'Europa, però només hi seré unes poques hores, assistint a un simpòsium de projectes de recerca o una cosa semblant (ara no tinc les notes davant).

Bé, de moment això és tot. No us canseu gaire i així que pugui ja tornaré a postejar. Per cert, ja he enviat la meva propera contribució al Bloc Gran del Sobiranisme per al proper dimecres... espero que sacsegi alguna consciència ... o no!

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

Blogger INPAIC said...

I vinga anar voltant món a costa dels pencaires del país als quals et fas un fart de criticar i aconsellar per anar a simposis, meetings i altres collonades on no fas altra cosa que posar remei a les teves palles mentals. Això ho hauria de pagar-ho la seguretat social o el departament de sanitat, no dir que fas recerca. Les malalties van a Sanitat, no a recerca. I si no estàs malalt, a pencar una miqueta setciències.

9 de juliol del 2008, a les 0:13:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home