dilluns, 20 d’octubre del 2008

OLEGUER DÓNA LA VICTÒRIA A L'AJAX

Oleguer Presas va marcar l'únic gol en el partit que va enfrontar el seu equip, l'Ajax d'Amsterdam, contra qui fins llavors era el líder de la Eredivise, la lliga holandesa, l'FC Groningen. D'aquesta manera, Oleguer certificava el seu retorn a la titularitat en el primer equip, després de prop de tres setmanes absent per una lesió.


El gol el va marcar de cap, després d'una centrada des de prop del córner d'un company. Era el minut 37, i l'Ajax va saber aguantar aquesta diferència fins al final del partit. A l'equip inicial també figurava en Gabri, igualment recuperat d'una lesió, que l'ha deixat fora de combat més d'un mes.
Tant l'Oleguer com en Gabri han rebut grans elogis dels mitjans de comunicació d'Amsterdam. Val a dir que Oleguer ja havia jugat el passat dia 14 en un matx disputat pel filial de l'Ajax, guanyat per un contundent resultat (4-0). Aquell matx va servir Oleguer per agafar el to fisic, després de les setmanes de recuperació.


Aquesta victòria té uns efectes balsàmics per a l'equip, després de la dura derrota de la jornada passada contra el Heerenveen per 5-2, en la qual no va jugar Oleguer. Ara el nou líder de l'Eredivise és el NAC Breda.

Des d'aquest bloc, vull enviar la meva més entusiasta felicitació a l'Oleguer, a en Gabri i a tots els afeccionats ajacieds.

NOTA: Aquest post l'he publicat primer al bloc ara sóc de l'ajax, que us convido a llegir.

Etiquetes de comentaris: , ,