divendres, 10 d’octubre del 2008

PRIMER BUTLLETÍ DE LA WCCI (DE PROVA)

Això de Facebook és tan polèmic com extraordinari. Fa uns quants posts vaig celebrar haver arribat als 100 amics. Doncs bé, a hores d'ara ja en tinc més de 200. És a dir, que mentre per aconseguir els 100 primers m'hi vaig tirar 13 mesos, per aconseguir-ne els 100 segons només han calgut unes poques setmanes.
























Però encara hi ha més. També fa unes poques setmanes vaig obrir-hi una causa, al Facebook, que porta per nom WORLD COALITION FOR CATALONIA INDEPENDENCE. Després d'uns inicis no gaire prometedors, en les dues darreres setmanes, ha estat una mena d'explosió sideral i ja a hores d'ara la causa compta amb 461 membres! Bru-tal. Tant que m'he vist obligat, èticament, a oferir-los alguna cosa. Així, modestament i humil, he compost un butlletí o newsletter de la causa. Naturalment, en anglès. El podeu llegir clicant les dues imatges. Ja sé que no sóc un geni en el disseny, però espero comptar amb molts més col.laboradors per al proper número de novembre. Ei, acabo de fer una crida!

Etiquetes de comentaris: ,

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Felicitats per aquesta excel·lent iniciativa. Això és un bon exemple del que s'enmarca dins el que s'anomena Diplomàcia Pública i que demostra que els nostres representants polítics són una colla d'inútils, venuts i curts d'enteniment. A ells ni se'ls ocórrer poder fer aixó.
Josep Castany
Director General de Catalunya Acció

11 d’octubre del 2008, a les 5:03:00 CEST  
Blogger INPAIC said...

Sort això és una bona iniciativa. Jo li demanaria diners al condecito Godó, al Brufau o al bisbat, els que et mantenen a final de mes, perquè a la universitat pública no guanyaries ni les oposicions a bidell, així encara tindria més difusió.
Per cert, canviant de tema, les teves prediccions de prestigiós analista (ja, ja, ja) no rasquen bola: La Ruth, tururut; el Moisès Rial, plorant amb mocs al nas (com la infanta) al congrés de Vic, ...i anar fent.

11 d’octubre del 2008, a les 13:30:00 CEST  
Blogger INPAIC said...

Sort això és una bona iniciativa. Jo li demanaria diners al condecito Godó, al Brufau o al bisbat, els que et mantenen a final de mes, perquè a la universitat pública no guanyaries ni les oposicions a bidell, així encara tindria més difusió.
Per cert, canviant de tema, les teves prediccions de prestigiós analista (ja, ja, ja) no rasquen bola: La Ruth, tururut; el Moisès Rial, plorant amb mocs al nas (com la infanta) al congrés de Vic,els que tu anomenes calabresos continuen manant, ...que no ho veus que no n'encertes ni una, orellut.

11 d’octubre del 2008, a les 13:32:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Josep, aprofito per felicitar-te per la iniciativa i saludar-te. És evident que la xarxa ofereix possibilitats i alternatives a la política, tota una realitat paral·lela

13 d’octubre del 2008, a les 12:52:00 CEST  
Blogger Alexandre Pineda i Fortuny said...

Molt bé!, cal internacionalitzar la lluita per la Independència. Hauríem de pensar amb el finlandés Martti Ahtisaari, per estendre el ferm projecte de la REPÚBLICA CATALANA

13 d’octubre del 2008, a les 17:37:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Molt bé Josep, un senzill butlletí però que pot fer molt d'ús i obre expectatives, a part que mostra una manera de treballar diferent i, tanmateix, tan òbvia i necessària com la d'internacionalitzar el nostre conflicte. Penso ara amb Vicenç Albert Ballester i els Voluntaris Catalans a la Gran Guerra del 14 i la posterior activitat del Comitè Pro Catalunya, entre d'altres iniciatives.
Ara no disposo d'ordinador (ha fet caput i escric des de fa uns dies obligatòriament des de la feina -si, si des de la feina o en cibers) en breu, per la part que em toca que el necessito, disposaré un de nou i si vols t'ofereixo una mà per a futures edicions. Es pot fer en pdf. Bé, una salutació i ja en parlarem.

Josep Poveda

13 d’octubre del 2008, a les 19:45:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home