divendres, 10 d’octubre del 2008

RUT,


SORT, BONICA

Bé, suposo que ara tocaria dir que la sort no es troba, sinó que es busca, que si la feina, que si la suor, la transpiració i no sé quantes conyes més. Però acabo d'arribar de Bèlgica, he rebut un correu de la Rut (boques!) i he pensat, "hòstia, demà és el dia" (avui, en el moment d'escriure). I el primer que m'ha vingut al cap ha estat "Sort, bonica". Doncs això: Sort, bonica.

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Blogger INPAIC said...

Recollons Sort, ja has tornat?. Però no vàrem quedar que erets tan important que et quedaries uns anyets a Flandes?.Apa doncs ja tornem a tenir aquí aquest demagog de pa sucat amb oli. Per cert Sort: es veu que a l'hora d'escriure les bajanades que escrius deus fer-ho per purgar els teus "pecats capitals" no ?. Perquè suposo que allà on treballes i et mantenen deus anar amb els pantalons de garell i dient que si a tot i a tothom amb aquesta rialleta d'hipòcrita que tens. Dic hipòcrita perquè molt treure pit pel blog dels malalts mentals però no expliques que treballes per la Fundació Ramon Llull, una fundació privada en que hi han els jesuïtes, el bisbat de Barcelona, Esade, la Cambra de Comerç, Cercle d'Economia i tota la flor i nata de l'empresariat burgués i botifler de Catalunya. Molta terra a l'Havana de pensament però de fets, treballant per en Ricard Fornesa, Leopoldo Rodés (si Leopoldo i no Leopold), el bisbe Sistach,...i el que és millor el teu estimat Comte de Godó. Del que s'entera un. Molt bla, bla, bla però a l'hora de la veritat caca de vaca. Com tots els de la teva secta.
Vinga ara ja pots escriure el bla, bla, bla amb la retòrica habitual per justificar el teu blaverisme i botiflerisme. Per cert això si que no se si serà coincidència però en el rànquing de les 100 universitats de les universitats del TEU estat ecspanyol al qual el teu subconscient venera, des que tu treballes a la privada Ramon Llull aquesta `baixa fins al lloc 67 i les privades de Catalunyen es situen en els primers llocs. Casualitat ?.
Estic delerós de que ens expliquis on vas, que fas amb qui t'escrius, qui et telefona.....i qui t'ho paga.
Bon dia orellut

10 d’octubre del 2008, a les 6:52:00 CEST  
Blogger Manel Bosch i Pagans said...

Precisament, amb l'exercici constant d'aquest bloc, crec que en Josep Sort esdevé una persona coherent i digne de si mateixa. Si la FCC Blanquerna és tot el que diu que és el més còmode, per ell, seria callar i veure-les passar.

Però no només no és així sinó que tampoc s'amaga. Vostè té un perfil blogger però el seu bloc no apareix per enlloc. Què potser és vostè qui té alguna cosa a amagar?

11 d’octubre del 2008, a les 13:04:00 CEST  
Blogger INPAIC said...

Pobre Carandell....si el Josep Sort li desitja sort, malament rai. Així li ha anat. Jo crec que la Ruth és molt bona però amb "amics" com en Sort hauria de mirar que no li desitjessin sort alguns malalts mentals que no n'encerten ni una, són més "gafes" que el José Vélez i tenen més futur com a comentaristes i analistes polítics (encara que s'ho creguin) que el llauner del Titànic. Si us plau Sort, no desitjis més sort a ningú.

11 d’octubre del 2008, a les 13:26:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home