dimarts, 7 d’octubre del 2008

CAP A FLANDES FALTA GENT

D'aquí a unes hores, seré al cor de Flandes, a la ciutat de Gant (Gent en holandès). Hi aniré, per variar, per feina, de manera que no tindré gaire temps per passejar pels seus carrers. He entrat a la Wikipedia i realment val molt la pena. Feu-hi un cop d'ull en català i en anglès. És la capital de Flandes Oriental i és una ciutat plena d'història. Segurament el que hauré de fer és preparar el terreny per tornar-hi quan el 7 de març, els 10.000 catalans i catalanes anem a Brussel.les a manifestar-nos. Igual llavors allargo l'estada un dia o dos més.

Per cert, llegeixo que en aquesta ciutat va néixers ni més ni menys que l'emperador Carles d'Habsburg, l'any 1500, de manera que poca conya. El lleó rampant que apareix a la foto, n'és la seva bandera.

Com sempre faig quan surto, intentaré escriure in situ algun post, adjuntat-hi alguna magnífica foto de collita pròpia. La meva estada s'allargarà fins al vespre de dijous, quan tornaré a la realitat, ara dura ara engrescadora, catalana. Vagi bé!

Etiquetes de comentaris: , , ,

3 Comments:

Blogger Joan Arnera said...

Vagi bé el viatge, mestre. No deixis d'anar a la catedral i gaudir del políptic de l'Anyell Místic del Van Eyck... ha de ser impressionant, en directe!!!

7 d’octubre del 2008, a les 21:09:00 CEST  
Blogger INPAIC said...

Jo demà vaig a Terrassa a treballar, com cada dia, a les 6 del matí. Això si que es anar a treballar no anar a fer el mec, que és el que tu vas a fer pagant-t'ho amb els diners de tots. Que n'arribes a ser de fantasme.Per sort, orellut Sort, els flamencs encara no et coneixen. A veure si ti volen l'any vinent?. Aprofita i allarga la teva estada uns quants dies més, o uns quants anys. Catalunya t'ho agrairà.

7 d’octubre del 2008, a les 21:53:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Soy un alumno tuyo Blanquerna y me da verguenza que un personaje como tu me de clases. Tendrían que prohibir la cátedra a gente como tu. Gente como tu hacen que sienta verguenza por Catalunya.
Solo te digo que Visca Catalunya, Viva España y VISCA L'ESPANYOL!!!!

8 d’octubre del 2008, a les 12:51:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home