dimarts, 9 de setembre del 2008

HI ESTÀS CONVIDAT!

Disculpeu, sobretot si sou de fora de Barcelona, per informar-vos amb tan poc marge de temps. Però aquesta vespre, cap a les 20.00 hores, al Centre Cívic de Sants, participaré en un acte organitzat pel venerable Casal Independentista Jaume Compte, en el marc de les activitats que organitza amb motiu de la nostra Festa Nacional. M'han demanat que parli de l'espoli econòmic que pateix el nostre país, remuntant-me si s'escau fins al cadastre felipista del segle XVIII. I ho faré amb molt de gust. Serà la meva contribució personal als centenars d'actes que estan tenint lloc arreu del país. Naturalment, també contribuiré amb la meva presència al Fossar pel matí i  a la manifestació la tarda de l'11. 

Espero i desitjo que aquest 11 sigui ben sonat. Que tot peti! (començant pel tripartit i els calabresos).

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Collons Sort, per a tu també l'11 de setembre és la Festa Nacional? Anem ben arreglats.

9 de setembre del 2008, a les 17:57:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

I per què no? Quina altra proposes? Per a mi tant l'11 de setembre com el 6 d'octubre, el 31 de desembre, el 25 d'abril o el 24 de juny, són festes nacionals. Ara reconec que l'11 és la sempre m'ha atret més. De totes maneres, no penso fer un casus belli. L'11 sempre serà l'11.

9 de setembre del 2008, a les 18:03:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Tu t'imagines els espanyols considerant com a Festa Nacional el dia que van perdre l'Armada Invencible? T'imagines qualsevol país normal cel·lebrant com a Festa Nacional una de les derrotes més grans de la seva història que gairebé el destrueix? Per a mi és un dia de dol perquè em recorda un any més que seguim colonitzats i no m'ho puc plantejar ni com a festa ni com a Festa Nacional.

9 de setembre del 2008, a les 19:47:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Una data escaient també podria ser el 9 d'octubre, dia de la conquesta de València, sense cap mena de dubte la gesta més èpica protagonitzada pels catalans.

10 de setembre del 2008, a les 10:51:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home