divendres, 5 de setembre del 2008

EN LA BONA DIRECCIÓ

Tot i que és una notícia del cap de setmana passat, i ja estem a les portes d'un de nou, no vull perdre l'oportunitat de comentar, positivament, però amb totes les reticències i precaucions corresponents, el fet que, segons sembla els dos corrents d'ERC, l'RCAT i l'EI, comencen a establir uns ponts de col.laboració.

Naturalment, he de reconèixer que vaig ser molt crític amb la gent d'EI, o més concretament, amb la seva cara pública. Per a mi, els d'aquest corrent eren els detractors més aferrissats d'en Carod, i doncs, molt més partidaris de carregar-se'l que el propi Puigcercós.

Passades ja unes quantes setmanes, i en la perspectiva dels congressos regionals, es pot dir que EI no s'ha desfet com un flam, fet que hauria confirmat les meves sospites que era un muntatge calabrès, sinó que s'ha mantingut ferm, i, cosa que em dóna una certa esperança, s'ha reforçat la visibilitat mediàtica d'altres membres del grup, com és el cas de l'Elisenda Paluziè, o del sindicalista i blocaire Moisès Rial.

Per tot plegat, penso que és positiu que aquests dos corrents, s'uneixin o estableixin ponts de col.laboració, per tal d'aconseguir el màxim de representació en els organismes territorials.

Fins i tot, he llegit en algun lloc, que ara mateix no recordo, que es baralla la possibilitat que la Rut Carandell sigui la Presidenta de la Federació de Barcelona, fet aquest que seria una boníssima notícia. Fet que de retruc donaria accés als òrgans nacionals (Consell i Executiva).

És una llei de la política que si l'oposició renovadora es presenta dividida per enfrontar-se a una direcció oligàrquica, corrupta i amb temptacions totalitàries i omnímodes, fracassarà amb molta probabilitat. La unió fa la força. Però ha de ser una unió de debò. Digueu-me il.lús, però espero que tothom vagi en la mateixa direcció i acabi triomfant la racionalitat independentista, per damunt del sibwanisme filo-sociata.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

7 Comments:

Blogger JOSEP said...

Collons com van les coses de ràpides. Tot just penjat aquest post, entro al grup d'RCAT al Facebook i llegeixo que la Carandell ja ha registrat el domini reagrupmentindependentista.cat. Això sembla que tira endavant, doncs. Llegiu-ho

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2985776

5 de setembre del 2008, a les 12:41:00 CEST  
Blogger Cesc. said...

Benvolgut Josep,
En Marc al Cimera ja ho va penjar fa un parell de post en un comentari, i ahir va ser notícia destacada al Singular.
El TBO del grup Z, apunta avui, que potser els Puigcercossistes retiren el seu candidat i tot.
Tot plegat va, com molt bé apuntes, a un ritme trepidant.
Salut i independència,
Cesc.

5 de setembre del 2008, a les 13:31:00 CEST  
Blogger Unknown said...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

6 de setembre del 2008, a les 9:39:00 CEST  
Blogger INPAIC said...

Ara si que ja hi som tots Sort...el Moisès Rial...Has demanat parer sobre ell a Gironella o el Berguedà?. Doncs apa pixapí de fireta barata continua amb les teves magnífiques intuicions de Mag Fèlix i que la teva reentrée a fer de professoret llepaculs et sigui lleu. Llegint el teu blog i als teus acòlits de secta veig que el país, per sort, benvolgut Sort, no està en mans de 4 freekis malalts que no tenen ni idea de quina és la realitat del país més enllà de la seva pantalla d'ordinador o de més enllà del Tibidabo...sortiu una miqueta pel país, no cal que aneu a Alemanya, als USA o a l'altra punta de món. Aneu al Pallars, a la Garrotxa, al Priorat o al Montsià a veure si d'una puta vegada us entereu de les dues Catalunyes en que quatre pseudointel·lectuals ens heu portat...i ara teniu els grans collons de volguer donar-hi vosaltres mateixos les solucions. Que us moqui la iàia i aneu a cagar. El dia que siguem independents (i no precissament gràcies a les vostres collonadetes d'ordinador) llavors ser+a el dia que tocaria que el poble us dones pel sac...que és l'únic que es mereix la gent que tant de mal ha fet i fa per Catalunya....Ja veig el nou govern: Moisès Rial conseller del DARP, Josep Sort de Sanitat (com a gran psicòleg que és), en Cesc de noves teconologies...quina troupe.

7 de setembre del 2008, a les 13:14:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Definitivament, Jaume, Jaumet del cul estret, no prenguis tant psicotròpics que no et proven i et fan dir bajanades. El teu anti-intel.lectualisme és tant de manual que fins i tot fa riure -o plorar. Aquí qui envia la gent a cagar sóc jo, osigui que pren-t'ho amb calma. o et desconnecto. Ja veig que els teus amos calabresos comencen a tremolar, se'ls acaba la bicoca i per això envien el seu gos a dir quatre ximpleries. Borda, borda, si se n'ha de ser de patètic i de malalt per llegir un bloc que, pel que sembla et treu de polleguera...

7 de setembre del 2008, a les 17:45:00 CEST  
Blogger INPAIC said...

N'ets tan de BURRRRO (amb 4 R) Josep Sort que un dia dius que si em paguen els calabresos, que si els socialistes, que si no se quin carai de fundació...Ja t'ho vaig dir un dia saltataulells: no he estat ni soc de cap partit, de cap. Et diré ben bé el que faig, boig dels collons: treballo tot el dia i als vespres estudio (no com tu, penjat) i estic acabant una tesina sobre com es pot arribar a ser un malalt paranoic i esquizofrènic dels blogs i els xats. Guardo i arxivo el teu blog, els teus comentaris i estic començant a fer comparacions del que deies fa un any enrera, el que dius ara, el que diràs d'aquí a un mes i creguem: n'hi ha per pixar-se de riure. Ja hi ha alguns dels mestres que han començat a llegir-ho i diuen que algú hauria de fer públic el mal que gent com tu pot causar. Espero que d'aquí a mig anyet ja estigui acabada i es puguin fer-se públiques les conclusions. No et preocupis que ja et convidaré. Tot i que algunes vegades hem coincidit i parles que sembla que em llepis el cul, utilitzo pseudònim perquè puguis continuar esplaiant-ne amb tota la teva plenitut de deixadesa acadèmica. Ens farem un fart de riure (per no plorar)en veure la teva gran coherència, la gran solidesa intel·lectual, la gran capacitat d'anàlisi...JA,JA,JA
Apa pixatinters, desconnecta'm que a mi no em treus pas de pollegera, orellut, a mi em fas pena que vulguis erigir-te en no se quin cony de gurú pseudomediàtic i pseudointel·lectual i quan algú t'ho diu o et contradiu parlis de que el paga no se qui, que es pren el que et prens tu, etc. etc.
Aire pur Sort, aire pur és el que has de respirar i sortir de la teva closca de Calimero emprenyat.
Apa bona nit que jo demà treballo i tu has de continuar escrivint collonades...però que fan petar de riure, això si que cal reconèixer-ho.

7 de setembre del 2008, a les 23:12:00 CEST  
Blogger JOSEP said...

Jaume, jaumet del cul estret. Si realment hem coincidit, com dius, i, en conseqüència, ens coneixem, el teu anonimat no és més que un senyal de covardia. Jaume, jaumet, ets un covard. Dóna la cara!

8 de setembre del 2008, a les 1:54:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home