dilluns, 25 d’agost del 2008

WORLD COALITION FOR CATALONIA INDEPENDENCE

Acabo d'obrir una Causa al Facebook. El seu nom és World Coalition for Catalonia Independence, i va adreçada exclusivament, a no-catalans que simpatitzen amb la nostra causa, en particular, o a tots aquells altres que, no coneixent-nos, són partidaris de la Llibertat dels Pobles i de la seva Independència.

Per això, demano a tots els lectors catalans d'aquest humil i senzill bloc, que difongueu aquesta Causa entre totes les vostres amistats i coneixences no catalanes per tal que s'hi apuntin.

Ja sé que la Independència de Catalunya és una tasca que correspon als catalans i les catalanes. Però també sé que amb un potent suport global, la nostra lluita encara serà més efectiva, i probablement, més aviat arribaran els resultats esperats. Per això, us demano que la difongueu a partir d'ara mateix. Estic segur que molts de vosaltres teniu múltiples contactes amb persones d'arreu que estaran disposats a donar-nos un petit, mitjà o gran cop de mà.

(Per cert, si hi ha algun voluntari que vulgui dissenyar un logo per la Causa, us convido a enviar-me'l. Jo, per aquestes coses, sóc més aviat un negat)

Som-hi!

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger Fantassin said...

Un bon sistema és difondre'l als grups d'altres nacions de facebook (corsos, occitans, kurds, bretons, ossets...)

25 d’agost del 2008, a les 13:32:00 CEST  
Blogger Cesc. said...

Amic Sort,
El link que poses a la causa no m' enllaça.
Per cert, veig que el meu desig, deixat com a comentari a aquest bloc, de que Rússia obrís ambaixada a Ossètia s' ha vist acomplert.
Salut i independència,
Cesc.

26 d’agost del 2008, a les 22:12:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home