dissabte, 18 d’abril del 2009

JOAN CARRETERO: 
PATRIOTISME I DIGNITAT


Gran article de Joan Carretero publicat al diari AVUI, el 18.04.2009

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 Comments:

Anonymous Dit i fet said...

Coherència i dignitat.
Res més. No cal res més.

Endavant, Carretero!

18 d’abril del 2009, a les 13:06:00 CEST  
Blogger Miquel said...

Ja era hora que algú tingués i digués les coses tan clares, sense metàfores, sense dobles sentits. Esperem que Esquerra es contagiï de les idees de Carretero, sens dubte hem arribat a una situació d'enroc amb Espanya.

18 d’abril del 2009, a les 18:50:00 CEST  
Anonymous Pili said...

Penso que en Carretero és una persona honesta i que creu en el que fa, per això ha tardat en manifestar-se. Ha volgut assegurar-se'n fins l'últim moment que "els altres" no es redreçarien. No el veig interessat en la part més frívola de la política. Em crec del tot el seu discurs. I, precisament, com que és un home íntegre i que no es deixa comprar l'intentaran marginar i fer-li la vida impossible. Als altres polítics no els interessen aquests tipus de persones fermes. Té tot el meu suport perquè estic segura que ell sí que s'estima la nació i ens vol lliures tal com ens correspon per dret.

18 d’abril del 2009, a les 21:10:00 CEST  
Anonymous Pili said...

Em crec totalment el discurs d'en Carretero. Penso que és una persona ferma i íntegre. No el veig interessat en els aspectes frívols de la política. Crec en la seva lluita per aconseguir el que ens correspon per dret: la llibertat.
S'ha adonat que els altres (Carod, Puigcercós ...) no es redreceran ja mai i per això torna a moure fitxa: perquè s'estima la pàtria. I perquè s'estima moltíssim les sigles ERC calumniades avui en dia pels usupardors que haurien d'aixoplugar-se sota altres lletres, que deu-n'hi-do les que contenen les nostres beceroles. Crec que en Carretero és la persona més legitimada per fer-les servir, però en fi siguin quines siguin les seves té tot el meu suport.

18 d’abril del 2009, a les 21:24:00 CEST  
Anonymous Pili said...

Penso que en Carretero és una persona honesta i que creu en el que fa, per això ha tardat en manifestar-se. Ha volgut assegurar-se'n fins l'últim moment que "els altres" no es redreçarien. No el veig interessat en la part més frívola de la política. Em crec del tot el seu discurs. I, precisament, com que és un home íntegre i que no es deixa comprar l'intentaran marginar i fer-li la vida impossible. Als altres polítics no els interessen aquests tipus de persones fermes. Té tot el meu suport perquè estic segura que ell sí que s'estima la nació i ens vol lliures tal com ens correspon per dret. I em sap greu que no pugui utilitzar les seves estimades sigles sota les quals uns usurpadors traïdors s'hi aixopluguen injustament.

18 d’abril del 2009, a les 21:28:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home