dissabte, 5 de desembre del 2009

5.000 AMICS PER LA CAUSA

Ara fa uns dies, la causa WORLD COALITION FOR CATALONIA INDEPENDENCE, que en el seu dia vaig crear al Facebook, acaba d'arribar als 5.000 amics. No ha estat gens fàcil. Però no puc més que agrair a tothom qui ha col.laborat a fer-la possible. Sou molts els que heu fet de reclutadors d'amistats, coneguts i saludats, i arribar a 5.000 amb gent procedent d'arreu del món és una fita que cal celebrar.

Jo diria que és un senyal que anem en la bona direcció. La internacionalització de la Independència de Catalunya progressa extraordinàriament bé, i estic més que segur, que la diada del 13D serà un esclat en aquest sentit. Si en el cas d'Arenys va sorprendre l'impacte internacional que va tenir, ara tant els europeus com els americans (els Estats Units, vaja), ja s'han posat les piles, ja estan advertits. I tingueu per segur, que miraran molt d'aprop la nostra lluita. Hem de donar una lliçó de veritable dignitat independentista, no de l'altra.

El vessant internacional de la nostra lluita és tant important com el domèstic. Sense la complicitat externa, tota la feina interna que fem, fins i tot, com espero, si excel.lim en ella, servirà de ben poc.

Cal ser-ne conscients i actuar en conseqüència!


Etiquetes de comentaris: