divendres, 13 de novembre del 2009

HI ESTÀS CONVIDAT!

Reagrupament bull d'activitat. Quasi cada dia hi ha actes arreu del territori. Hem de fer-nos sentir i conèixer, perquè segur que quan s'acostin les eleccions, el boicot mediàtic serà total -malgrat que les enquestes llavors, ja no podran amagar que traurem un altíssim nombre d'escons.

El Baix Llobregrat, no és cap excepció, malgrat que als ecspanyols els agradaria que ho fos. Estem preparant diversos actes pel territori i a l'hora l'organització de la Segona Assemblea Comarcal de Reagrupament del Baix Llobregat, que escollirà l'òrgan directiu comarcal que substituirà el provisional que ha funcionat fins ara.

La conjuntura ens és totalment favorable. És cap casualitat que ara el pentapartit comenci a parlar de regeneració democràtica? És cap casualitat que ara, precisament ara, quan només queda un any pelat per a les eleccions, el pentapartit es posi d'acord en fer la llei electoral per al Parlament del Parc?

Aquestes iniciatives, no tingueu cap dubte, han sorgit com a conseqüència de l'acció divulgadora i denunciatòria de Reagrupament, amb en Joan Carretero al capdavant, dels darrers mesos o fins i tot anys.

Constitueixen, efectivament la Primera Gran Victòria de Reagrupament enfront el pentapartit, és a dir l'establishment corrupte, autonòmic, borbònic, regionalista i espoliador.

Tornant als actes, dijous tenim el sopar-tertúlia amb la vicepresidenta, la Rut Carandell, organitzada per l'Assemblea Local de Cornellà-Sant Boi, l'assemblea en la qual tinc l'honor de pertànyer i on coincideixo amb vells i nous companys de militància, i que, com no podia ser d'una altra manera, no para de créixer, i multiplicar-se.

No cal dir, que els lectors d'aquest humil i modest bloc esteu convidats a assistir-hi, i per fer-ho, cal que escriviu a l'adreça electrònica rcatcornellasantboi@gmail.com.

Compto amb vosaltres!


Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Anonymous Albert said...

Totalment d'acord, no és casualitat que ara que Reagrupament ho diu s'hagin posat mans a la feina, mostra quanta por ens tenen. Endavant Reagrupament!

13 de novembre del 2009, a les 16:23:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home