divendres, 12 de febrer del 2010

HEAT ON THE PIIGS... BRUTAAAAL

Era a punt d'anar a dormir quan he volgut fer un repàs dels darrers correus rebuts. I m'he trobat amb una joia BRUTAAAL. Una entrevista amb el President de la consultora sobre el risc polític EURASIA GROUP, Ian Bremmer al canal d'informació econòmica, Bloomberg.

Mentre Bremmer parlava, però, el realitzador ha posat unes imatges de la crisi econòmica a l'Estat ecspanyol, i al bon home no se li ocorre res més que enfocar una grandiosa estanquera voleiant. Això m'emprenya, naturalment. Però de sobte, apareixen unes lletres "Heat on the Piigs". Brutaaaaaal: Els PIIGS naturalment són Portugal, Irlanda, Itàlia i Ecspanya, els estats que més malament estan enfrontant-se a la crisi econòmica. Per cert, PIGS, en anglès, vol dir porcs... Sense comentaris....


En l'entrevista, Bremmer avança que en els propers sis mesos, després de Grècia, vindrà el torn d'Ecspanya, per la qual cosa, anem-nos preparant, tant per l'hòstia econòmica que ens caurà, com per començar a fer les maletes d'aquest estat merdós que ens vol enfonsar en la pobresa i la dependència.



Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comments:

Anonymous Franc said...

Tu sí que ets un porquet.

12 de febrer del 2010, a les 14:16:00 CET  
Anonymous Anònim said...

em temo que tens problemes en comprendre els indicadors econòmics. Quan l'economista parla d'aquests països, inclouen dins d'Espanya a Catalunya. ¿O és que Catalunya té unes xifres econòmiques que difereixin dràsticament de la mitjana Espanyola?. No t'has posat a pensar que potser Espanya sense Catalunya pugui tirar endavant perquè s'ha tret de sobre un mort, amb una indústria desfasada que no fa més que fer ús dels ERO i que depenen de multinacionals amb seus a altres països ?
Quin i quan ha estat el darrer multinacional que s'ha instal.lat a Catalunya? A la resta d'Espanya es segueixen instal • lant empreses multinacionals que fugen de Catalunya. Al final tindrem independència i una sucursal de la seu Iberica de les multinacionals estrangeres que tindran la seu a Madrid. Com està succeint ara mateix

16 de febrer del 2010, a les 16:32:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Anònim,

ahahahahahahahahahahahahahah

16 de febrer del 2010, a les 23:34:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Veus Josep, aquest és el problema de l'economia i de la societat catalana. Una prepotència bsada en estereotips gairebé racistes contra els espanyols.

Aquesta prepotència fa que es perdin oportunitats una darrera l'altra i al final Catalunya es preguntarà On està el meu formatge?.

En resum, és difícil explicar com l'economia Catalana creix durant el franquisme convertint-se en la regió motor econòmic d'Espanya i com amb la democràcia, aquest paper el perd.

En comptes de realitzar una autocrítica sobre la com i en què s'han centrat els esforços dels diferents governs, es dóna la culpa de tot al govern central.
Això no es resol amb la independència. La societat catalana està malalta i ja no és emprenedora

17 de febrer del 2010, a les 10:37:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home