divendres, 2 de juliol del 2010

MOOOOLT SIGNIFICATIU!


BRUTAL EL SANDRUSKO! PRIMER VIATGE PRESIDENCIAL...LONDRES? NOVA YORK? TOKIO? .... EXTREMADURA! MOLT SIGNIFICATIU, NO PENSEU?

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Andreu said...

I?

Primer de tot, per respecte degut a tothom, nomena ls persones com es diuen, si us plau.

Sortcarabruta no es admisible.I el qaue escrius tampoc.

Si a tu jo t'anomenés per telèfon, 10 vegades consecutives, "imbècil", i etzibés un "mal barcelonista", no ho valoraries com una grolleria inadmisible, impresentable, i de mala educació?

Doncs imaginat' que això t'ho fes el pezident del teu club, tal com va fer el Sr. Laporta amb un soci extremany, que paga quota, i després, com un milhomes de la zona portuària, no va voler, també com tú, excusar-se de la grolleria inadmisible feta.

Quan s'expliquen les coses sectàriament s'enganya a la gent. Pero ni el soci (61,4% de vots, ho recordes, ho te'ns clar molt més que el 2003 quan en Sandro anava de duo, i de sgon, però en ticket, amb en Laporta).

Ara, si quan un opina una cosa, vé un cirurgià aficionat, i diu que creia que hi havia pus, i intervé de manera bèstia, i algú t´çe la patxoca d'aplaudir, ja s'enten tot.

6 anys, noi, 6 anys Sandro Rosell, President de tothom, de tots i totes les sòcies, amb un 61,4%% dels vots emesos i un rècord històric de mése 35.000 vots aconseguits.

L'anàlisi teva, científica, de les elecions, l'esperava fa dies i no ha arribat. Ha Ha.

Ben cordialment,
Andreu

2 de juliol del 2010, a les 1:12:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home