dimecres, 13 d’octubre del 2010

HI ESTÀS CONVIDAT!

Actes, actes i més actes... Anem a pams:

Demà dijous, a les 20.00 hores, Reagrupament Independentista del Baix Llobregat fa un acte al Papiol, al Castell. Hi intervindran la Rut Carandell, cap de llista per la circumscripció de Barcelona, Ramon Carner, President del Centre Català de Negocis (CCN), i en Miquel Manubens, president del Cercle d'Estudis Colombins i reagrupat de la comarca.

Us hi esperem!

Divendres, 15 d'octubre, en el 70 aniversari del seu vil assassinat, el Grup d'Historiadors Jaume Compte, celebrarà un Acte de Record i Homenatge al President-Màrtir, Lluís Companys i Jover. L'esdeveniment es farà a Can Palauet a la ciutat de Mataró, a les 19.30 hores.

Hi parlarem els historiadors Agustí Barrera, en Juli Cuéllar i una servidora. El presentador serà en Josep Xaubet, que també farà una breu intervenció.

Us hi espero!

Dissabte, 16 d'octubre, a les 18.00 hores, presentem Reagrupament Independentista al nucli antic de Montbui (Anoia), a la Sala Polivalent. Hi parlarem les candidates Teresa Pelegrí i Esther Ponsa, i també una servidora que ha tingut l'honor de ser convidat.

No hi podeu faltar!


Finalment, dilluns, 18 d'octubre, el President de Reagrupament Independentista i cap de llista per Girona, Joan Carretero, participarà en un cicle de conferències que organitza Òmnium Cultural a la seva seu nacional, a les 19.00 hores. Val a dir que després, l'Assemblea de Reagrupament a Gràcia ha organitzat un sopar, al qual, per cert, ja m'he apuntat.



I aviat, molt aviat... INAUGURACIÓ DEL LOCAL ELECTORAL DE REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA AL BAIX LLOBREGAT (us mantindré informats)

LA INDEPENDÈNCIA ES CONSTRUEIX DES DEL BAIX!
(primera línia del front!)


Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , , ,