dimarts, 31 de juliol del 2012

DE LA SUPERCOPA DE CATALUNYA

El Sandrusko s´ha tornat a abaixar els pantalons. És el que passa amb aquests dependentistes, que no són de fiar. Jo mai posaria res que m'importés a les mans d'un dependentista, perquè segur que em trairia.

A veure si ens entenem. Tot aquest merder de la Supercopa de Catalunya, s'inicia quan la Federació Catalana de Futbol (FCF), decideix canviar-ne el format i que a partir d'ara sigui disputada només pel Barça i l'Espanyol. La resta d'equips catalans jugaran una altra competició al marge.

Però això què és? Potser és que la FCF està en mans dels pericos? Però com es menja això? I és que el nou format de la Supercopa, naturalment, a qui més afavoria era a l'Espanyol, que d'aquesta manera es posava a l'alçada del Barça. I això, naturalment és una bajanada. No hi ha res més miserable que el mediocre que vol fer trampes per posar-se al nivell de l'excel.lent. I l'Espanyol, tota la seva puta vida, és un anar contra el Barça. Tota la seva puta existència és fer mal al Barça. O intentar-ho. És una vida trista, mediocre, indigna, que no mereix ser viscuda, però que ells ja s´ho faran.

Els pericos són una secta que intenten emparar-se del poder esportiu, de les federacions, i també de les televisions.

No els hem de fer puto cas. Hem de passar d'ells com de la pesta. L'únic que hem de fer és derrotar-los, i després allunyar-nos d'ells com si fessin pudor de merda. I oblidar-nos-en. Perquè en un món bonic, ells no tenen lloc. Són ronya.

Per això em sembla increïble que ara, a més a més, pretenguin imposar l'esquadra del Barça que ha de jugar amb ells. Per ser justos, i per posar-se al seu nivell, el Barça hauria de contractar uns quants reclusos de la Model, Quatre Camins o Can Brians. Llavors sí, que estarien al mateix nivell.

Però és clar, el Sandrusko, finalment, ha cedit i ara sembla que jugaran el 26 de setembre. Parlant de merdes...

Etiquetes de comentaris: , ,