dijous, 14 de setembre del 2006

VILASSAR DE MAR, 1972

En aquestes dues fotos podeu veure els germans Sort i el seu amic que, qui ho hauria de dir?, trenta-quatre anys després seria nomenat alcalde de Barcelona. Què us sembla, oi que ja hi vèiem de lluny?

En la primera foto estem repenjats en el 850 del pare. Fixeu-vos que el futur alcalde ja adoptava el posat de bon minyó, mentre que nosaltres tres, molt més desinhibits, cadascú duia un objecte. En el meu cas, una capsa. El fet que sembla haver-hi forats pels costats m'inclina a pensar que a dins hi havia erugues de seda i les seves inseparables fulles de morera.

En aquesta al futur alcalde sembla que li hagi picat una abella i perd la compostura anterior. Fixeu-vos en els pantalons de peto dels meus germans i ... sí, jo calço xiruques, o què us pensàveu? Res és casualitat, en aquest món!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

El que no ha quedat clar es si realment aquest paiu era amic vostre o era el típic ninyatu que t'enxufen els pares i que has de suportar com puguis, sí, el típic fill dels amics dels papes repelent i que no sap jugar a res.

A casa en patíem força d'aquest mal, nens que veníem a tallar el bon rotllo i que no volien fer cap trastadeta per divertir-se. Degut al baix esperit de col·laboració en gamberrades finalment varem descobrir que el més divertit era putejar-los directament.

14 de setembre del 2006, a les 11:06:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home