dimarts, 6 de març del 2007

NOVA ENQUESTA: QUÈ HA DE FER EL REAGRUPAMENT DE JOAN CARRETERO?

És una pregunta que molts independentistes ens fem. Joan Carretero ha tingut l'encert d'aturar en sec la deriva neopalanganera que s'estava donant a ERC. D'ençà fa unes setmanes, ERC sembla que ensenya més les ungles davant els sociates... tret del Sr. Carod Rovira, que s'ha cobert de vergonya amb el seu impresentable viatge a l'Índia, on ha fet exactament, el ridiculus tremens, arran de la seva subordinació a l'amabaixador ecspanyol i la seva exhibició impúdica de l'estanquera.

Què aconseguirà Carretero amb la seva esperada intervenció en el Consell Nacional del proper dia 24? El més probable és que poca cosa. Ja se sap que a hores d'ara, a ERC qui es mogui no surt a la foto, és a dir, es queda sense menjadora oficial. Amb les excepcions que calgui, naturalment, que hi ha gent molt vàlida.

Quatre opcions: 1) Continuar dins d'ERC, com a corrent intern, però fent bondat, és a dir, no tocant gaire el que no sona; 2) Continuar-hi però planificant clarament un assalt al lideratge d'ERC que comporti la sortida d'en CR; 3) Que el Reagrupament es converteixi en un nou partit polític o 4) Que el Reagrupament conflueixi amb altres partits o formacions, com pot ser el cas del Partit Republicà Català, les CUP, Entesa per Mallorca, Unitat Catalana, Estat Català, Estat Valencià, etc.

Digueu-hi la vostra, tot votant.

Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sí, sí, sembla que planten cara o potser hauriem de dir que de cara en tenen molta:

"ERC i IC-V han retirat en la Junta de Portaveus la petició de compareixença de Jose Luis Rodríguez Zapatero al Ple del Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre el caos i deficiències de rodalies de RENFE a Barcelona, ja que de votar-se s'hagués aprovat la compareixença del president perquè la petició comptava amb el suport de PP, CiU, ERC, IC-V i PNB. Fonts oficials d'ERC han afirmat, al respecte, que "no hem retirat cap compareixença, senzillament l'hem reformulat. Finalment ve la ministra de Foment a comparèixer en Ple i no en comissió com volia el Govern espanyol".

No res, home, tú segeuix amagant el cap sota l'ala i defensant l'indefensable.

6 de març del 2007, a les 23:21:00 CET  
Blogger JOSEP said...

Cony Dit i Fet, és que et sembla que no sóc crític amb la línia oficial d'ERC? Però què he de fer perquè ho assimilis? Una altra cosa és que no tot dins d'ERC és merda. Això ho tinc molt clar, i tu també ho hauries de tenir.

Josep

8 de març del 2007, a les 9:04:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Tranquil home. Només era per punxar una mica.

Jo també tinc clar que ERC ha estat i és (i espero que ho serà) una peça clau en el camí cap a la independència i que, evidentment, hi ha molta gent capaç i honesta a dins. I també tinc clar que CiU ha de jugar un paper clau, més obertament sobiranista, doncs el model gradual com el que ells proposaven (peix al cove,nou estatut,..) està totalment exhaurit. I això ho pensa molta gent, com demostra que molts catalinistes hem passat a l'abstenció. No ens sentim representats ni per CiU ni per ERC (les actuals).

Com sortir d'aquest atzucac. Doncs, no ho sé. El problema, per mi, són les cúpules actuals: Carod, Puigcercós, Vendrell, Portabella i Mas, Duran, Madí, Trias que han comés massa "errors" (siguem benèvols) des d'un punt de vista de país. Han demostrat ser mal necociadors i mal estrategues. Però són polítics profesionalitzats que no saben fer res fora de la política i que dificílment deixaran pas a gent menys viciada i amb empenta.

Potser cal un cop fort (la concessió de la T-Sud del Prat o la sentència del TC) per reordenar les coses, però és evident que la situació actual, amb un PSOE manant a totes les instàncies de Catalunya ens porta a la desnacionalització. He dit.

8 de març del 2007, a les 14:09:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home