dissabte, 4 d’agost del 2007

ABANS BLAVA QUE CATALANA o BASCA, ELS SOCIATES ES TREUEN LA CARETA

La decisió del PSOE d'imposar a la seva sucursal navarresa un govern de dreta extrema com és el d'UPN (marca del PP a Nafarroa), només es pot llegir d'una sola manera: no hi ha res que s'assembli més a un ecspanyol de dretes que un ecspanyol d'esquerres, o dit d'una altra manera: abans roja/blava que trencada (és a dir, que catalana, basca o gallega). Fixeu-vos fins on arriba els no-límits del cinisme dels partits ecspanyols. Molt omplir-se la boca de progressisme i d'esquerranisme, però a l'hora de la veritat, pactar amb la dreta extrema, avant-sala de l'extrema dreta.

Què diran ara els Iceta, Zaragoza, Ferran, etc? Callaran com el que són.

Ja ho he dit moltes vegades: PP i PSOE són partits simbiòtics. Es necessiten mútuament, es retroalimenten. L'un sense l'altre no podria viure. Quan ho entendran això, els polítics catalans?
Però si això de Navarra és fort, molt fort, encara és més fort, com no podia ser d'una altra manera, el que passa a casa nostra. Aquí, s'ha llançat la proposta d'eliminar les sigles PV del nom del PSPV, és a dir del Partit Socialista del País Valencià. Com si aquestes sigles, i no els seus dirigents botiflers, fossin les responsables dels desastrosos resultats de les darreres eleccions regionals. Bé, ja s'ho faran, no es pot esperar res dels sociates -siguin del sud o del nord.

Qui no entengui que ara és el moment just per ocupar l'espai progressista a les comarques del sud, i d'establir una clara dicotomia entre progressisme i catalanisme versus conservadorisme i ecspanyolisme és que no ha entès res. Diguem-ho clarament: un cop extingit el blaverisme popular a la ciutat de València, els únics blaveros que continuen existint i continuen tocant el que no sona són els blavers del Principat, els que passen del que passa a les comarques del Sud, o els que se'n renten les mans, tot adduint que no volen intervenir en un afer que els és totalment aliè.

Hi ha molta feina a fer. I res no està perdut. I tot és possible.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Doncs segur que hi ha molts que no entenem res.

Però n'hi ha d'altres que han fotut la pota fins els fons, els grans politòlegs i sociòlegs i periodistes i polítics que van dir: arraconem als fatxes de CyU per fer-los explotar i rampinyar es vots orfes cap a ERC, arrivar al milió de vots i fer-nos independents. I van deixar entrar l'enemic veritable, el PSC-PSOE fins al dormitori i s'hi van allitar. I ara l'amo, el PSOE, els tracta com una meuca. I els d'ERc, que com a filòlegs i profes d'instituts mai podrien somniar uns sous i uns privilegis com els que tenen ara s'han posat bé i l'hi han dir: Sí, Montilla, sí... fins al fons.....

Brillants estrategs com Salvador Cardús o tú mateix, Josep Sort, que també t'ho creies. I us vareu equivocar. Quins aprenents de bruixot!!!

I ara, ara, al 2007, amb governs sociates i espanyols a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, a la Generalitat, ara què? Ara què fem? Reconquerir el Pais Valencià quan ja hem entegat Catalunya! Quins collons!!!

I tornem a obrir els ulls. El PSOE no ha pactat amb NaBAi perque tenen por. En canvi, BNG o ERC ja no els fan por. I un partit independentista que no fa por, fa riure!

Ah, per cert, deixa'm proposar-te una nova enquesta:

Qui és el talp del CNI a la cúpula d'ERC? Opcions:

- Carod-Rovira
- Puigcercós
- Ridao
- Vendrell
- Tots ells

Jo votaria per la darrera.
Au, salut!

4 d’agost del 2007, a les 12:00:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home