dimarts, 4 de setembre del 2007

LA CORPO, UNA AUTèNTICA BAGASSA

El fàstic que em genera els mitjans de la Corpo és cada cop més gran. A banda dels serveis informatius, tant de TVC com de Catalunya Ràdio, l'altre pol que concita la meva ira és el Departament d'Esports. No és la primera vegafa que m'hi refereixo, però és que no me n'hi puc estar.

Vejam. És de sobres conegut que les bagasses -per no utilitzar una altra denominació-, sobretot aquelles que van de professionals, avantposen a qualsevol altra consideració la capacitat econòmica del seu client. Dit d'una altra manera, per elles -o ells, compte!- la mesura de la valoració és exclusivament l'econòmica. Si tens money vals, si no... a fer-te la mà!

Si fa no fa, la genteta del Departament d'Esports de TVC fan el mateix. Només els interessa els triomfadors. Per això bavegen davant pel poca-pena de l'Alonso a la F-1, davant la selecció ecspanyola de bàsket o davant la merda blanca.

Val a dir que aquest criteri d'actuació seria totalment legítim en una cadena comercial o privada. Però és totalment reprovable en una cadena pública, d'un país com Catalunya, en plena lluita per la seva llibertat nacional.

I és aquí on plora la criatura. Molts dels treballadors de la Corpo no contemplen la seva feina com realment una feina al servei d'un país i d'una societat, sinó que la consideren com una feina qualsevol, i de fet molts d'ells no estan més que esperant donar el salt a televisions ecspanyoles més modernes o guais, com Cuatro o La Sexta. Per això generen un mal irreparable: ocupen uns llocs de treball que si en comptes d'ells els tinguessin persones amb vocació de país, la cosa rutllaria millor.

Són un tumor que cal extirpar el més aviat possible.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Blogger Eleuteri Qrim said...

el vostre afeccionat llegidor en deia quelcom de si fa no fa l'altre dia


http://cardeni.bloc.cat/post/420/183629

4 de setembre del 2007, a les 21:10:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home