dimecres, 2 de gener del 2008

AMB CATALUNYA ACCIÓ, NATURALMENT

Tot reaccionant a aquest post, el patriota i gosaria dir amic, Salvador Molins, m'escriu un correu del qual extrec el següent fragment:

"Bon Any Josep Sort. Estic amb tu i amb Catalunya, però en el teu escrit hi ha un greu error que crec que hauries de corregir públicament, si tu vols, seria de justícia que tothom ho sàpiga. Hi ha documentació a tota la Xarxa que ho certifica: Catalunya Acció va néixer oficialment el 2004 amb un sol i únic objectiu: Portar el nostre País a la Independència l'any 2014 i així es va fer públic des del primer moment. Aleshores faltaven 10 anys, un bon període per fer una feina ben feta. I en això estem: Enfocant totes les Divisions -tot i tots- en un sol objectiu "La Independència de Catalunya". Cal fer justícia i fer saber a tothom quin és el sentit de la data 2014, la data d'u n assoliment més que no pas la d'una trista efemèride."

Salvador, no tinc cap problema en reconèixer el protagonisme de Catalunya Acció en la difusió de la proposta del referèndum del 2014. No només valoro sobremanera la tasca que porteu fent des del 2004, sinó que sempre que puc li dono el màxim de publicitat, perquè considero que representeu una manera original i a l'hora seriosa i ferma d'eixamplar l'independentisme català. En aquest sentit, que el 2007 hagi estat l'any en què s'ha posat negre sobre blanc la data del 2014, només pot ser considerat com un gran triomf per part vostra. En tot just tres anys heu fet un feina excel.lent i no tinc cap dubte que en els propers encara la fareu millor.

Però també considero que, en termes generals, és un triomf de tot el moviment independentista, un moviment que des de sempre se l'ha intentat anul.lar mediàticament i política. No ho han aconseguit i ara ens toca a nosaltres des d'allà on lliurement decidim portar la iniciativa política que ha de conduir a la nostra llibertat.

Felicitats a Catalunya Acció i a tot el moviment independentista català. Però la feina per fer encara és ingent i el repartiment de medalles el podem posposar al dia VE+1, és a dir al dia següent de la Victòria sobre Ecspanya. Ni un dia més tard, però ni un dia abans.

Bon Any 2008!

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Efemèride pel 2008:

http://www.tribuna.cat/Not%EDcies/Societat_Civil/L%27estelada_compleix_100_anys_i_la_societat_civil_ja_prepara_la_commemoraci%F3_de_l%27efem%E8ride/

Més info:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Estelada

(hi ha foto de 1908)

Salut i independència!

4 de gener del 2008, a les 16:25:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home