dimarts, 1 de gener del 2008

UN 2008 PER ACABAR DE TRENCAR ECSPANYA!

Ja hi som! Al 2008, vull dir. I com que sóc un home de paraula, si el 2007 el vam acabar per darrere, el 2008 el comencem per davant. Vegeu-ho:



Les perspectives semblen excel.lents. Els primers 6 mesos la gloriosoa Eslovènia tindrà la presidència de la Unió Europea, això farà que la independència de Kossovo trobi molts menys obstacles. El gener o febrer, a tot estirar, Kossovo serà independent! I els ecspanyols se l'hauran de menjar amb patates: time to swallow, my friends!. El març o abans de les eleccions es coneixerà la sentència del Tribunal Constitucional ecspanyol, que destrossarà les engrunes del maleït nyap i posarà l'autonomisme contra les cordes. També el mes de març sabrem quin genocida ecspanyol ens voldrà fer la pell els propers quatre anys. Pobret, no sap que aquests anys seran els de la via recta i lluminosa cap a la independència del 2014 o abans!

El mes d'agost se celebrarà la 40 edició de la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent, una efemèride històrica. El mes d'octubre, probablement tindrà lloc -si és que abans els ecspanyols no han perdut el cap i muntin un pollastre descomunal- la consulta popular anunciada per Ibarretxe. L'ensulsiada d'Ecspanya serà ja definitiva...

Un any, doncs, que també es caracteritzarà pel retorn a la primera línia de la política del fill del falangista, Bono, el dolent (no el d'U2), amb la consegüent inestabilitat que això portarà, perque aquest individu no té deturador. I si és boig, que el tanquin!

2008, un camí cap a la LLIBERTAT!

Etiquetes de comentaris: , , ,