dimarts, 8 de gener del 2008

UN CLAVELL... O UN CARD?

Si mireu aquesta foto, una persona amb una mínima sensibilitat progressista, pensarà de seguida, "Què fot aquest polític neocon (o neofatxa) fent aquest numeret amb els marines?".
Tanmateix, s'equivoca de mig a mig (o no).

Us presento el senyor José Segura Clavell, que no és que ni més ni menys que el Delegat del Govern ecspanyol a la Comunidad Autònoma de les Illes Canàries. Sociata i ugeté. Nascut a Barcelona el 1944, però que ha desenvolupat la seva carrera política, com a mínim des del 1974, a les Illes Canàries. Segons sembla el seu nom ha sonat en diverses ocasions com a ministre de l'interior. Ara deixarà el càrrec i passarà al Congrés de Diputats, en les properes eleccions.

Conegut en cercles independentistes canaris com La sonrisa del régimen, es tracta d'un autèntic troglodita, que a més de jugar a fer de soldadet amb armes de matar, no perd l'oportunitat per embolicar aquells amb Al-Qaeda, com acaba de fer en una entrevista al diari canari La Província (en singular).

Naturalment, seguint el patró d'altres diputats sociates (Cunillera, Manuel Mas, Rosa Díez) és un menjaseparatista irredempt, convicte i confés. Estic segur que si Bono aconsegueix ser el proper President del Congrés, tota aquesta llopada estaran encantats de la vida. Probablement en tornarem a sentir a parlar, d'aquest progre...

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Blogger JOSEP said...

Se m'oblidava una cosa. Fixeu-vos com el molt inútil no té ni puta idea d'agafar l'arma. La mà esquerra no està ben col.locada i si continua posant l'ull tan a prop de l'arma, segur que si dispara, el retrocès li trencarà la cara.

I és que aquests sociates han vist massa pel.lícules del Gal o El Lobo o aquella altra de La Rusa, inspirada en una novel.la del totpoderós Juan Luis Cebrian

8 de gener del 2008, a les 2:40:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home