divendres, 4 de gener del 2008

LLIGA DE FUTBOL DE CATALUNYA (4), 2a edició... i altres temes

Seguint amb la iniciativa encetada en la temporada anterior, us ofereixo la classifició actual de la Sèria A de la 2a edició de la Lliga de Futbol de Catalunya (LFC).
Com es pot veure, el líder actual, prou sòlid, és el Girona, fet que es pot considerar altament sorprenent, tenint en compte que és un equip que en la 1a edició jugava la sèrie B. El segueixen Barcelona, Espanyol i Vila-reial, tots tres amb un partit menys, la qual cosa, fa que l'actual distància en punts s'hagi de matisar lleugerament. Passi el que passi, però, en la primera jornada de l'any 2008, el Girona continuarà líder.


Recordo que al final de la 1a edició de la LFC, quatre equips baixaren a la Sèrie B: el Castelló, el Sant Andreu, el Nàstic i el Llevant.

Compte amb el porter Víctor Valdés!
M'hi jugo un pèsol. O quatre-cents. Però, atesa la lesió de Jorquera, estic segur, SEGUR, que en les properes jornades, els àrbitres ecspanyols, per poc que puguin, o bé l'expulsen per qualsevol tonteria o bé el crucificaran amb targetes de tots els colors fins aconseguir els mateix efecte. I és que ara, la porteria és un punt feble, i els ecspanyol, per molt bocamolls que siguin, saben perfectament que encara no hi ha res decidit.

Preveig, doncs, que a en Valdés li faran la pell a tires. Quatre-cents pèsols.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger bacus said...

roma pa i circ o furgol.

5 de gener del 2008, a les 17:33:00 CET  
Anonymous Anònim said...

Crec que hem d'anar cap a una Super Lliga Europea. Això seria el millor.

Naturalment, només hi hauria el Barça, però a la 1a. Catalana tindriem tots els equips catalans, i qui guanyés aquesta lliga segur que jugaria alguna mena de copa europea. El futbol català hi sortiria guanyant.

En Laporta hauria de mirar de promoure aquesta superlliga europea.

Jordi

8 de gener del 2008, a les 4:20:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home