dilluns, 10 de març del 2008

JA COMENCEN A CAURE

La primera dimissió ja és un fet. El noi de Ripoll ha decidit deixar la catifa vermella i arromangar-se la camisa. És una decisió sàvia. Sap que s'ho juga tot en aquesta conjuntura. I per això ja ha mobilitzat els seus peons, és a dir, la pseudo-oposició representada per Esquerra Independentista (EI). Tothom sap que és un instrument al seu servei, que no ens mamem el dit. Però, tot i així, millor aquests que no l'harem de bagasses que representen en Carallot i el seu guàrdia de corps i de compte corrent, en Benach. Per cert, recomanaria que nomenessin substitut d'en Puigcercós al capdavant de la conselleria... en Ridao. Seria un premi de consolació. El pobre xaval es va matar fent el nyap d'estatutet, després s'ha presentat a les eleccions i el resultat ha estat decebedor. Quatre anys assumint el rol d'en Labordeta, no els aguanta ni de conya. Doneu-li la conselleria, d'aquesta manera evitaria tornar a la trinxera, quelcom que l'horroritza, com ha dit per activa i per passiva al llarg de les darreres setmanes. A més, per trinxeraire, ja hi ha en Tardà. Veí meu, per cert.

Qui no ha dit ni ase ni bèstia, encara, és en Carretero. Sens dubte el gran desitjat. Ha callat com un mort des de fa moltes setmanes. I ara ningú no li pot encolomar el desastre del 9M. La saviesa del gat vell. Segur que quan l'obri, la gent l'escoltarà. Ara té un camí molt més apamat. Tothom espera el moment en què moura peça. Jo també.

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Molt d'acord encara que per les informacions que tinc, crec que Uriel Bertran es un producte inicial del Puicercós però que ha agafat volada per si sol. Crec que en Puigcercós va calcular malament l'ambició i intel·ligència política de l'Uriel i li ha sortit el tret per la culata.

Això no vol dir que ara intenti comprar-lo de nou, o realment l'Uriel era un submarí del Puigcercós, en el propers mesos ho sabrem, com tambè ho sabran la majoria dels militants.

A mi em fa el nas que l'Uriel no es prou tonto per apuntar-se a un cavall perdedor com ara mateix representa tots els de l'executiva d'Esquerra. Té més futur com a crític que tornant a la disciplina de l'aparell del partit.

Però com he dit abans, el temps posarà cadascun al seu lloc.

Salut

10 de març del 2008, a les 19:35:00 CET  
Anonymous Anònim said...

En Carretero? Pf, si aquest ha de fer alguna cosa de bo és quedar-se a casa amb la seva mala llet i deixar fer als altres que, almenys, ja tenen experiència i donen la cara.

11 de març del 2008, a les 18:00:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home