dimecres, 22 d’octubre del 2008

NOVA ENQUESTA: ELS RESULTATS ELECTORALS D'ERC

Un cop consumats els cicles de congressos territorials a ERC, comencen a fer-se públiques enquestes d'intencions de vot de cara a les properes eleccions al Parlament del parc, que li donen no més de 12 diputats (ara en té 21 i n'havia arribat a tenir 23).

Us proposo que voteu l'enquesta que trobareu en el bloc (desplaceu-vos cap abaix). Considereu que l'actual direcció d'ERC serà capaç d'aconseguir-los, aquest nombre de diputats? O per contra en traurà menys (entre 5 i 11)? Tampoc és descartable que acabi substituint als C's al grup mixt, si ni tan sols en té per crear un grup parlamentari propi. I dic substituint, perquè espero i desitjo que aquelles males bèsties desapareguin del mapa on van entrar pels pèls. 

Ara, tampoc m'estranyaria que, pillos com són, els calabresos, vegent la patacada que se'ls acosta, optessin per amorrar-se a qualsevol altre partit gran per muntar una coalició o qualsevol altra barrabassada, que els permetés salvar els centenars de sous públics i para-públics (UGT) dels quals gaudeixen a hores d'ara. Entrarien, en aquest sentit, en un procés d'unionització, en el sentit que es convertirien en una organització petita, que actuaria com una agència de col.locació, i que evitaria de totes totes presentar-se ella sola a qualsevol comici proper. És l'estratègia que tants bons resultats està donant a en Duran i Ecspanya, un autèntic xupòpter del seu soci de federació, CDC. Naturalment, els calabresos, anirien a buscar sang fresca en els colls sociates... als quals servirien amb adoració i lleialtat canina...

Voteu, doncs, i a veure si aconseguim veure-hi clar...

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger joliu said...

Si ERC baixa a 12 diputats seria un desastre. No per ells, que se m'en foten els seus sous i els seus Audis, dic un desastre per Catalunya.
Si la davallada d'ERC ha de servir per engreixar l'abstenció, prefereixo que en treguin 23 una altra vegada. El que criticaré és que tornin a fer president Montilla, però no em penso alegrar de la pèrdua de pes global del catalanisme al Parlament.

23 d’octubre del 2008, a les 9:48:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

12 em semblen una barbaritat considerant tot el que han fet. I dit. I comparteixo molt el que dius sobre el paral·lelisme amb Unió, dos partits amb una gran història, els que m´s entenen de l'arc català i que possiblement estan en un final de cicle, en posicions minoritàries i que subsisteixen gràcies a l'estratègia de la paparra.

23 d’octubre del 2008, a les 9:52:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Home! Ja ho va anticipar l'Anasagasti que acabarien com Euskadico Ezquerra!.

De fet és el futur que de ben segur ja tenen pactat amb en Montilla.

Tot plegat, la història d'ERC ha sigut la estafa política més gran de la història de Catalunya, molt més que el partit radical d'Alejandro Lerrux.

Han fet servir l'independentisme com a márketing electoral traïnt els sentiments dels electors, cosa que crec del tot inperdonable, i ho dic com afectat exvotant (un dels 350.000) d'aquest partit.

Treure 12 diputats donaria una pessima imatge de messellisme dels catalans.

Josep-Empordà

23 d’octubre del 2008, a les 19:30:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Segurament que ERC rebrà un castig a les pròximes eleccions i no descarto 12, 11 o 10 diputats. La política erràtica de l'actual executiva conclourà amb un resultat pèssim.

El que si és segur, per desgracia, és que Catalunya tindrà un altre cop un president unionista. En Mas o en Montilla. Quin dels 2 és més espanyolista? a vegades costa diferenciar-los.

Donen ganes de quedar-se a casa o exiliar-se.

23 d’octubre del 2008, a les 20:42:00 CEST  
Anonymous Anònim said...

Des que ERC va perdre la "R" i la "C", ja no estic tan segur de tornar-los a votar. De partits d'esquerres ja ni ha prou. Està bé el teu bloc, però trobo la teva foto un xic anticuada.

3 de novembre del 2008, a les 10:54:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home